0
Produk Cosmoderm Untuk Campak Mikhail
Produk Cosmoderm Untuk Campak Mikhail

Kalau naik campak, memang akan ada rasa gatal-gatal..miang..tak selesa kan. Kesian pulak bila anak kecik macam Mikhail kena campak. Kala...

Read more »

0
Bila Pengasuh SMS Tentang Anak ...
Bila Pengasuh SMS Tentang Anak ...

Terkejut..ermm.. memang terkejut. Kali pertama pengasuh Mikhail sms sejak hantar ke rumah dia lepas bersalin tempoh hari. Alhamdulilaha.. M...

Read more »

0
Mikhail Demam Campak ?
Mikhail Demam Campak ?

Mikhail demam lagi..ermm..kesian kat dia. Tempoh hari dah demam, ni demam lagi. Secara tiba-tiba pulak tu. Pada mulanya dkna check suhu dia...

Read more »

0
Cara Urutan Untuk Bayi
Cara Urutan Untuk Bayi

Urutan dari tangan ibu akan mengeratkan kasih sayang dengan anak. Betul kan.. dan memang tak dinafikan, malah melalui pelukan antara ibu da...

Read more »

0
Mikhail Pada Usia 5 Bulan
Mikhail Pada Usia 5 Bulan

Topi senget pon tak apa, asalkan senyum...klik ! haaa.. siap ambik gambar. Ini gambar terbaru Mikhail pada usianya 5 bulan. Ermmm.. tak ...

Read more »

0
Mee Udang D'Laila Bandar Baru Nilai
Mee Udang D'Laila Bandar Baru Nilai

Akhirnya !! Tercapai jugak hayat yang tertunda sekian lama nak makan mee udang  D'Laila Suppower . Dah ramai rakan blogger ke sana d...

Read more »

0
Mikhail Massage Di Hipopo Baby Spa, Setia Walk
Mikhail Massage Di Hipopo Baby Spa, Setia Walk

Semalam bawak Mikhail ke Hipopo Baby Spa, Setia Walk Puchong  setelah lebih seminggu dkna buat temu janji untuk massage dan swimming . ...

Read more »

0
Susu Kambing Nutri Goat Untuk Atok !
Susu Kambing Nutri Goat Untuk Atok !

Pandai pulak Mikhail posing sambil pegang susu kambing atok dia...hahaha.. boleh jadi model susu kambing Nutri Goat ni ! Hey Mikhail......

Read more »

0
Batook Ori Untuk Mikhail
Batook Ori Untuk Mikhail

Dkna sempat dapatkan 1 botol Batook Ori dari Ben Ashaari  waktu kami sama-sama berhari raya qurban. Lebih kurang 2 minggu dkna gunakan Bat...

Read more »

0
"Ma nak rasa roti canai Putrajaya"
"Ma nak rasa roti canai Putrajaya"

Tadi keluar pejabat sekejap sebab nak selesaikan urusan untuk Majlis Konvokesyen dkna, bukan konvokesyen yang INI yea. Ermmm.. kebetulan p...

Read more »

5
7 Tahun Lepas
7 Tahun Lepas

Tak sangka, bila tengok buku konvokesyen ni rupanya dah 7 tahun berlalu. Dulu dikenali dengan nama Politeknik Johor Bahru singkatan PJB ...

Read more »

0
Bertenaga Bersama SHAKLEE !
Bertenaga Bersama SHAKLEE !

Bila tengok set Shaklee ni, ada yang cakap ' wah..banyaknya nak kena telan'..'pil shaklee nie besar, nak telan pun susah'...

Read more »

0
5 Bulan Tanpa Ais !
5 Bulan Tanpa Ais !

Sedar tak sedar dah 5 bulan usia Mikhail. Fuh! lagi 3 minggu dah masuk 6 bulan Mikhail..haa..kalau nak kira hari memang cepat jer masa berl...

Read more »

0
[PROMOSI] Hipopo Baby Spa
[PROMOSI] Hipopo Baby Spa

Sebenarnya dah lama dkna usha spa untuk baby ni, teringin sangat nak bawak Mikhail ke spa. Bila tengok beberapa orang rakan blogger p...

Read more »

0
[LELAKI WAJIB BACA] Kerana Isteri
[LELAKI WAJIB BACA] Kerana Isteri

" Kalau isteri sakitkan hati suami, tandanya derhaka pada suami. Tapi bagaimana jika suami sakiti hati isteri.?" ...

Read more »

0
Otot Lengan Terbesar !
Otot Lengan Terbesar !

Bila dkna tengok gambar nie, pada mulanya fikir ni edit jer. Tak ada manusia yang lenganya sebenar nie. Rupanya betul, lengan manusia. W...

Read more »

0
Mi Hoon Goreng Ku Masin !
Mi Hoon Goreng Ku Masin !

Kalau dah niat nak masak untuk suami, jam loceng tak bunyi lagi tapi mata dah terbuka luas seawal jam 5 pagi. Wah ! tersedar sebelum alarm ...

Read more »

0
Dipaksa Bangun Pagi !
Dipaksa Bangun Pagi !

Dah beberapa hari Mikhail bangun lewat dari kebiasaan, maklumlah ibu tak kerja. Lewat pun dalam pukul 7 lebih dia dah bangun. Tapi hari ...

Read more »

0
Mikhail Pecah Rekod !
Mikhail Pecah Rekod !

Seperti biasa, Mikhail kalau ada orang ramai memang dia tahan mata dari tidur. Ngantuk pun dia tetap tahan mata dia sebab nak main. Lepas r...

Read more »

0
Anak Perantau Kelab Blogger Ben Ashaari
Anak Perantau Kelab Blogger Ben Ashaari

Sebahagian daripada rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari yang beraya dekat rumah Kak Sal semalam. Havoc dengan suasana hari raya. Me...

Read more »

0
Selamat Hari Raya Qurban
Selamat Hari Raya Qurban

Selamat Hari Raya Qurban ! Horeeeeyyy.. happy sebab raya kat Putrajaya untuk tahun ke-2 walaupun air mata dah meleleh semalam sebel...

Read more »

0
Tinggal Sebelah Jer !
Tinggal Sebelah Jer !

Rata-rata kawan-kawan bercerita, tunggu anak besar sikit jer lagi baru kita rasa macam mana nak jaga anak. Haaa.. lagi-lagi kalau anak lela...

Read more »

0
Kesan Luka Dikepala Mikhail !
Kesan Luka Dikepala Mikhail !

Nampak tak kesan luka panjang kat kepala Mikhail. Eh ! Baru dkna perasan, rambut mikhail dah lebat..hahahaa.. dah tak botak anak ibu ni....

Read more »

0
Restoran Choleq Jalan Reko, Kajang
Restoran Choleq Jalan Reko, Kajang

Petang semalam dkna singgah makan kat Restoran Choleq, Jalan Reko Kajang yang terletak berhampiran dengan Econsave. Lebih kurang pukul ...

Read more »

0
Dah Mula Berjaga Malam !
Dah Mula Berjaga Malam !

Nah ! Muka ceria jer Mikhail walaupun dah pukul 11 malam. Stress ibu ngan abi nak tidurkan dia. Haissh! Nampaknya dari hari ke hari makin ...

Read more »
 
 
Top