12
Hari Terakhir Mikhail Di Rumah Pengasuh
Hari Terakhir Mikhail Di Rumah Pengasuh

Hari ni hari terakhir Mikhail dihantar kat rumah pengasuh..ermm..3 bulan dia tinggal dengan pengasuh ni tapi kami suami isteri terpaksa bua...

Read more »

6
Anak Demam Merangkak
Anak Demam Merangkak

Hari ni dah masuk hari ke-3 Mikhail demam. Punca demam selepas kena cucuk kemudian balik rumah kena tempias hujan. Badan terus dedar-dedar,...

Read more »

20
Design Blog Bertukar Wajah Akhirnya
Design Blog Bertukar Wajah Akhirnya

Setelah sekian lama pakai header dan template rekaan sendiri, akhirnya dkna berubah wajah..hahahaa. Melangkah ke tahun baru katakan, s...

Read more »

6
Portal Rasmi JPA Sesak !!
Portal Rasmi JPA Sesak !!

Web rasmi JPA sesak hari ni, loading memanjang terutamanya kat semakan peperiksaan. Haaaaa.. buka dari pagi sampai petang, memang tak da...

Read more »

6
Cara Masak Bubur Nasi Untuk Bayi
Cara Masak Bubur Nasi Untuk Bayi

Sejak ada anak ni, baru berjinak-jinak belajar masak bubur..hahahaa..Sebelum ni, malunya nak jawab tak pandai masak bubur kalau ada orang t...

Read more »

2
Homestay Konvokesyen Pelajar UUM
Homestay Konvokesyen Pelajar UUM

Kisah disebalik penginapan dkna waktu konvo tempoh hari...ermm.. Lebih kurang sebulan sebelum konvo, UUM dah keluarkan tarikh untuk sesi...

Read more »

4
Majlis Konvokesyen Dkna
Majlis Konvokesyen Dkna

Alhamdulilah.. akhirnya boleh jugak sarung jubah dan pakai topi atas kepala sambil pegang bunga dari suami..hehehee.. Seronok.. kali pe...

Read more »

0
Reset Minda !
Reset Minda !

Fuh ! Seminggu cuti.. relax? hahaaa.. memang relax dari kerja. Tapi bila masuk kerja selepas seminggu, ko rasa apa jadi? Haaaa... semua blu...

Read more »

0
Kempiskan Perut Dengan L'arome
Kempiskan Perut Dengan L'arome

Bila dkna cakap nak sapukan L'arome kat badan, ada yang gelak sebab dorang cakap 'ko dah kurus, nak sapu kat mana..nak jadi kering ...

Read more »

0
Mikhail Masuk Universiti !
Mikhail Masuk Universiti !

Esok Mikhail akan jejak kaki kali pertama ke Universiti Utara Malaysia, Sintok Kedah. Wah ! bertuah lah anak zaman sekarang...kecil-kecil d...

Read more »

0
Genap 6 bulan !
Genap 6 bulan !

Hari ni genap 6 bulan usia Mikhail. Alhamdulilah.. cepat sungguh rasanya anak membesar. Pejam celik, hanya pandai minum susu sekarang dah p...

Read more »

0
Alergik Kentang dan Ayam ??
Alergik Kentang dan Ayam ??

Alhamdulilah...Selera makan Mikhail makin bertambah-tambah. Lagi-lagi bila dkna dah mula bagi dia makan bubur dan lain-lain makanan. Sebelu...

Read more »

0
Berat Hati !
Berat Hati !

Baru jer hantar Mikhail ke rumah pengasuh...ermmm.. Dari tadi lagi hati rasa macam sesuatu...berat hati..ermm... Kalau tak kerja atau banya...

Read more »

0
Bila Anak Dah Panjang Akal...
Bila Anak Dah Panjang Akal...

Lepas demam hari tu, Mikhail nampak makin panjang akal. Macam-macam perangai baru dia tunjuk, yea laaa.. lagi beberapa hari genap usia 6 bu...

Read more »

0
Akhirnya, Swimming Jugak Mikhail
Akhirnya, Swimming Jugak Mikhail

Selepas 2 minggu Mikhail ke Hipopo Baby Spa untuk Massage  , akhirnya tercapai jugak hasrat ibu nak tengok Mikhail berenang..hahaaaa.. yang...

Read more »

0
Jangkitan Rotavirus Pada Mikhail
Jangkitan Rotavirus Pada Mikhail

Macam inilah keadaan Mikhail ketika terkena jangkitan Rotavirus. Gambar diatas pada 26 Oktober 2014 dan gambar bawah pada 30 Oktober 201...

Read more »
 
 
Top