2
Wah ! Happy sangat bila dapat feedback yang menarik dari pelanggan baru yang beli Set Combo Ephyra dari Dkna tempoh hari. Kadang-kadang orang tak percaya kebaikan dan kelebihan Ephyra bila tanya Dkna, ok ke Ephyra? Menjadi ke kalau minum Ephyra? Berkesan tak kalau muka berjerawat? 

Ok, ni salah seorang ibu yang sedang menyusukan anak. 



Saje nak bagitau iols pon pengguna ephyra . Alhamdulilah baru minum 3 pack susu dah jadi byk balik . So dah boleh kumpul stock susu byk2 . Terpengaruh nak minum ni sbb tgk @memeysuhaiza tu cntik berseri2 pulak . Jeles iols . Ok dah tq @dknaabza sbb offer kt iols combo set . Muahh ciked @ephyra2u



Korang boleh follow Instagram Dkna Abza untuk promosi dari masa kesemasa


Bila Dkna cakap, Ephyra merupakan supplement yang bagus dan berkesan sebab Dkna dan suami amalkan Ephyra dari tahun lepas. Nampak dan dapat rasa perubahan tu kat tubuh badan kami suami isteri, tapi ada yang cakap 'alaaa...ko jual produk ni memang ko cakap berkesan'... Ermm... Cuba dulu dan tengok hasilnya macam mana. Yakin dengan keberkesaannya, Dkna terus jadi dealer sah di Putrajaya. Haa..orang yang tinggal di Putrajaya dan kawasan berhampiran, boleh dapatkan Ephyra dan Skinbar dengan Dkna yea. 


Setiap pelanggan Dkna yang dapatkan Ephyra ni, Dkna akan pesan banyak kali..berkali-kali minum air masak sekurangnya 2 liter sehari. Ok ! Ulang lagi... paling kurang 2 liter sehari ok. Kenapa? Untuk proses detox dalam badan secara semulajadi. Wajib minum air masak banyak yea. Jangan mengadu kat Dkna kalau Ephyra tak memberi kesan positif pada korang kalau korang minum air masak pun sikit. Huh!! macam mana nak berkesan, nasihat tak terima..kan..kan.. Minum air masak banyak, paksa diri minum air masak. Nak cantik kena ikut arahan...hehee.. 




Pastikan korang beli dari dealer yang sah. Jangan mudah terpengaruh dengan harga yang terlalu murah dikuatiri produk yang murah tu bukan yang original dari HQ Ephyra. Semak nama dan lokasi dealer Ephyra di website www.oceanlife2u.com jika kurang yakin dengan cara pembelian atau harga yang rendah. Pihak Ephyra telah keluarkan notis amaran kat instagram baru-baru ni bagi menjejak pengedar palsu dan pengedar yang menjual produk ni dengan harga rendah. Pastikan original baru beli.




Bagi yang nak dapatkan harga promosi boleh hubungi Dkna 017 221 7636 (panggilan telefon tidak dilayan) untuk dapatkan set combo seperti testimoni diatas atau nak dapatkan set premium atau skinbar. InshaAllah, harga yang ditawarkan berbaloi dengan produk yang cukup bagus. 



Post a Comment

makchaq said... 24/4/15 9:28 PM

Dkna dah jual ephyra

Makchaq ada terbaca ephyra elok untuk athritis.. ingat nak cuba.. tapi entah bila la nak cuba..

Kak Mahh said... 29/4/15 5:22 AM

Untuk kekal sihat dan cantik kenalah stabil pengambilan ephrya

 
Top