4
Kali ni nak cerita khas untuk korang apa yang kami makan semasa Blogger's Day Out tempoh hari. Makan tengahari ditaja oleh Bayou Coffee House. Banyak pilihan makanan yang disediakan untuk kami. Fuh! berpeluh nak habiskan hidangan ni. 


Jom kita tengok jenis-jenis lauk pauk yang disediakan.



Menyelerakan...ermm.. Rasanya pun sedap ye. Seindah rupa, sesedap rasa. Sebenarnya, ada beberapa menu lagi yang Dkna ambil, untuk lain-lain gambar menu di Bayou Coffee House ni, boleh follow instagram Dkna ye...ermm. Maklumla, bila tengok makanan memang terjah makanan terlebih dahulu. 




Ni bahagian pencuci mulut. Banyak pilihan, ada buah-buahan tempatan, ada bubur pulut hitam dan yang paling melting cekodok pisang. Dkna memang suka makan pisang..hihii


Ok, tapai pun ada.. haa..peminat tapai, ni masanya untuk makan tapai pulut dalam gelas yang cute, comel, kecik jer. Geram pulak nak bawak balik tapai pulut ni kat rumah. Nampak comel jer dalam bekas tu.



Ok, ruang makan dalam cafe Bayou Coffee House boleh muat lebih kurang 100 - 150 orang dalam satu-satu masa. Selesa sangat untuk yang ada anak kecil sebab ia berhawa dingin.




Untuk tempahan di Bayou Catering Cyberjaya, boleh hubungi 03-8318008.




Post a Comment

Farah Waheda Wahid said... 29/4/15 2:37 PM

tiba2 rasa lapar balik... ha ha ha...

Cikk Mimin said... 29/4/15 3:31 PM

pheww! dap dap. ingatkan dari portluck kbba bawak td

Nazlee Ismail PCL said... 1/5/15 4:10 PM

kalau dijemput lagi...mesti tak lepas peluang ni...makan sedap !

anith hanisah said... 2/5/15 1:47 PM

Emm sedapnyaa :p

 
Top