10
Haiiisshhh.. sempat jugak mengeluh. Percaya pada rezeki Allah dan disertakan dengan usaha kita. InshaAllah... pasti rezeki tu milik kita. 

Agak kecewa sebenarnya bila terjumpa gambar yang kita ambil kemudian dicuri orang macam tu jer. Kalau kat blog, boleh la backlink, kalau kat FB pulak boleh jer tekan share dan kalau kat IG boleh jer repost. 

Skin Bar Ephyra


Tak kisah kalau nak amek gambar dari IG Dkna, repost kemudian nak letak nombor telefon korang pun letak la. Sebelum ni pun, dah beberapa orang dealer lain repost, edit. Dkna ok jer, tiba-tiba jumpa gambar ni.. tersentap jantung okeh ! Lagi-lagi baca statement dia tu ha...


Nak niaga, buatla cara betul. Kita sama-sama cari rezeki kan. Lepas ni kena tempek watermark kat gambar supaya jantung Dkna tak sentap bila jadi gini...hehegee


Korang yang nak order Ephyra atau SkinBar, boleh usha Instagram Dkna yea. Jenguk-jenguk promosi dari masa ke semasa. 





Post a Comment

NURUL AQIDAH AZAHAR said... 13/4/15 12:37 AM

redha jelah...orang cmni kejap je

Jia Rizaira said... 13/4/15 1:52 AM

At least tunjuk kredit pun ok la kan...

Rayyan Raeez said... 13/4/15 6:04 AM

Srh dia deleted,lain kali bgtau nk taq nma kita bkn hentam kromok jer

Nazlee Ismail PCL said... 13/4/15 7:42 AM

betul la kan, buat cara mudah nk bisnes tapi jgn ambik mudah semua perkara...pls consider, ada hati perlu dijaga.

misz sheyla said... 13/4/15 8:05 AM

ambik nak...terus kena sound...hihi kita pun kdg2 ambik pic kat google...tapi xpernah claim pic sendiri la..hihi...

eima said... 13/4/15 9:45 AM

MUNGKIN TERJUMPA KAT GOOGLE IMAGE KOT ... tak pun mmg die amik dr IG DKNA....

Yana MIB said... 13/4/15 11:16 AM

mmg ramai seller gini...testimoni pn org cilok ckp tu testimoni customer dia..choii mmg kena letak watermark je pasni..huhu

Allene typicalmommy said... 13/4/15 3:27 PM

tak suka orang gini.. allene pun skrg lebih kerap letak watermark. cuma kekadang tak sempat.. huhuhu

hazman fadzil said... 14/4/15 10:25 AM

memang tak boleh buat apa lagi dah kan... terpaksa letak watermark walaupun gambar tu jadi tak menarik kan... hakcipta gambar kita kan...

mshazadoes said... 14/4/15 11:02 AM

ragam orang berniaga nihn cam2.dkna besh lah guna sabun skinbar tu

 
Top