5
Kali pertama Dkna makan Monster's Crazy Crunchy ni waktu Blogger's Day Out tempoh hari. Dapat free dalam recyle bag Monster's. Ini kali kedua Dkna menikmatinya. Haaaa.. dapat 3 botol, cukup untuk 3 beranak. Tak berebut la yea.


Macam mana nak makan? Haaa.. senang je. Rendam penutup botol coklat ni dalam air panas secara terbalikkannya selama lebih kurang 2 minit. Kemudian, buka penutup dan gaul coklat dengan biji beras laju-laju sebab korang memang tak sabar nak menikmatiknya. Percayalah !



Satu botol, Dkna makan kat pejabat untuk bagi kawan-kawan pejabat rasa, nak tau feedback dorang pasal coklat ni. Bila dorang makan..ermm..katanya coklat Monster's Crazy Crunchy memang banyak dan sedap. Ditambah pulak dengan biji beras yang rangup tu..ermm. Memang tak sedar, satu sudu kemudian satu sudu masuk dalam mulut. Terima kasih kawan-kawan yang sudi rasa. Berbaloi bagi dorang rasa..hehehee 


Macam mana nak beli? Haaa.. senang jer. Monster's Crazy Crunchy boleh beli secara atas talian dan penghantaran pasti selamat dan tak pecah. 

  • Harga untuk 1 jar RM 7.00
  • Minimum order 2 jar
  • 1 kotak muat 3 jar sahaja
  • Kos penghantaran RM 8

Untuk detail tempahan atau nak jadi agen, boleh rujuk :

Hotline : 013 889 0044




Post a Comment

eMMe said... 27/5/15 2:49 PM

sdap ni.. leh try... aritu try cushycandy.. tapi mahal la... 1 bekas RM10, comel je bekas nye... nnt kite wasap ek...hehehe..suke makan coklat...

eima said... 27/5/15 4:44 PM

tak de jual kat kedai ek ......

Kak Mahh said... 27/5/15 6:27 PM

Nanti i makan yang kat rumah u jer

tiga lalat said... 27/5/15 7:29 PM

salam. hee nmpk enak ;p

 
Top