5
Kali pertama Dkna berzumba, memang pecah peluh dibuatnya walaupun nampak ringkas dan sempoi jer zumba ni. Aktiviti ni dianjurkan oleh pihak pengurusan di pejabat untuk mengeratkan hubungan antara kakitangan bahagian sambil menjaga kesihatan. Dengan aktiviti macam ni lah yang boleh bagi ruang dan peluang untuk kita bermesra dengan rakan sekerja, sempat bersembang dan gelak ketawa. Kadang-kadang Dkna hairan dengan sesetengah dari kita yang tak nak beriadah macam ni. Walaupun sekejap, ini lah masa sesuai untuk kita bermesra dan buang seketika stress kerja. Happy okeh!


Lokasi berzumba pulak tak jauh, dalam dewan kat pejabat je..hehehee. Lepas waktu rehat hari Jumaat, mula jam 3.30 petang hingga 4.30 petang.

Heii !! Ko ingat tak boleh berzumba dengan shawl? Hahhaaa... berlilit berbunga pun boleh berzumba okeh. Memang best sangat dapat join zumba. Kalau kat luar, nak berzumba pon kene bayar tapi yang ini free pun masih ramai bagi alasan tak nak join. Rugi woi ! Join jer la tak kira lelaki atau perempuan.

Berpeluh tu wajib la walaupun waktu berzumba tu kaki dan tangan keras macam kayu, apatah lagi pinggang ni ha. Nak gelek pun dah macam nak terkehel pinggang..ekekkeee. 

Aktiviti ni akan diteruskan di masa hadapan memandangkan ramai rakan-rakan sekerja bulat suara untuk teruskan aktiviti zumba. Horey !!!








Post a Comment

eima said... 18/5/15 10:35 AM

ai antara manosia yang tak akan join ... so aku pun tak paham nape aku tak nak join ... koh koh

Kak Mahh said... 18/5/15 11:19 AM

Best lah free dan ramai sambutan.

Suhana Mohd.Diah said... 18/5/15 2:12 PM

best kalau ada geng..
Meriah...mesti happening habes kannn

Jemput singgah ke blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

yoorin melacolea said... 18/5/15 3:02 PM

lama dahh teringin nak berzumba.... kadang kalau jog kat tasik permaisuri tu ada....

Diana Din said... 20/5/15 4:03 PM

syioknyaa zumba zumba

 
Top