6
Kali pertama bawak Mikhail mandi kolam. Haaa.. biasanya dia mandi kolam kat rumah jer. Kolam kat rumah cetek lepas tu tinggi dalam istilah lain, mandi dalam baldi...hahahaa.. Kesian Mikhail, baldi pun baldi la nak oiii, kalau terus melayan mandi dalam baldi ni sampai biru bibir.

Masa kecil dulu, sempat la bawak mandi kat Hipopo Baby Spa, sekarang nak bawak kesana dah macam tak sesuai bila dah anak makin besar, kolam kat spa tu mengecil? heheheee.





Macam ni la reaksi Mikhail bila tengok kolam. Lepas tangan ibunya tau..bukan setakat berjalan, dah berlari nak terjun ke kolam. Wah ! Seronok sampai lupa ibu dan abi. Pakai baju renang umur 3 tahun. Grrr.. ni baju renang yang kecil atau anak ku yang besar? 

Sempat main kolam lebih kurang setengah jam. Dah mengigil pun pun tak nak keluar dari kolam, seronok sangat. Next time boleh datang kolam kat Banjaria Court lagi yea, nanti ibu beli pelampung lepas tu mandi la sampai bosan. 


Post a Comment

Unknown said... 20/5/15 4:01 PM

anak kecil kalau bawa mandi kolam seronok..cuba bawa mandi laut..mulalah takut ombak ^_^*

cik mah said... 20/5/15 4:18 PM

Ala2...comelnyer...eh..kolam kay banjaria tu sesiapa je ke le masuk???cik mah slalu gak lalu situ...comel je reaksi die...azwa pun suka kolam juga.

Yanty Lee said... 20/5/15 9:44 PM

Comel je. Bagusla xtakut air... Boleh bawa jln ke theme park...

Unknown said... 21/5/15 8:49 AM

teringin sgt nk bawak anak mandi kolam...ayahnye xbagi pelepasan..nyampah tol..

Unknown said... 21/5/15 8:56 AM

Anak saya pun sama, festime masuk kolammemang best sangat..sampai tak mau keluar kolam...hihi

Moon said... 26/5/15 12:15 PM

seronoknya!!!
http://harinumunirah.blogspot.com/

 
Top