5


Dah lama duk pendam perasaan nak buat name card baru. Bertahun lamanya pending nak mintak rakan blogger buatkan yang baru. Nak ganti kad nama yang lama sebab detail kad yang lama dah tak boleh diguna pakai buat zaman kini...hahahaa

Detail yang paling penting ialah emel yang telah bertukar ganti. Wah ! Sejak guna emel baru ni, macam banyak jer emel yang tak dapat. Mungkin 'mereka' masih hantar ke alamat emel lama. 

Ok, kali ni Dkna tempah dengan blogger Zaza. Senang jer berurusan dengan Zaza. Bagi tau nak design macam mana atau sertakan contoh kad yang kita berkenan. Lepas tu, siap !!

Dkna memang suka design yang ringkas jer dan tak banyak warna. Senang untuk korang baca. Depan kad nama tertera nama samaran, tagline dan juga link blog. Sebelah lagi tertera detail fb, ig, twitter, emel dan juga no. telefon. Simple ! Boleh rujuk kat Contact jugak.

Korang yang belum ada kad nama, boleh intai-intai Zaza kat sini.

Blog : zazazehra.com
Facebook : Zaza Iman
Instagram : @zazazehra


Post a Comment

careno said... 3/6/15 8:57 AM

Naissss... nak buat gak sbb byk gak detail yg dah lapuk dek hujan disebabkan rebranding....

mas saari said... 3/6/15 10:19 AM

cantik..
nanti bagi satu ok!

Alyza Fisol said... 3/6/15 3:41 PM

cantik, simple & sweet!

Alyza Fisol,
http://www.lyzafisol.com/

yoorin melacolea said... 11/6/15 5:43 PM

cantiknyeee + simple & sweet... adoiii ni yang x zabar nak abeskan kad ni banyak lagi.. huhuhu

yoorin melacolea said... 11/6/15 5:43 PM

cantiknyeee + simple & sweet... adoiii ni yang x zabar nak abeskan kad ni banyak lagi.. huhuhu

 
Top