7
Alhamdulilah.. Dah 5 hari berpuasa, berbaki lagi 25 hari untuk perginya bulan Ramadhan. Tak berkesempatan lagi untuk singgah di mana-mana bazar ramadhan. Apatah lagi pasang niat ke bazar ramadhan Putrajaya. Belum teringin nak kesana agaknya walaupun dipelawa oleh suami. 




Tapi terkejut dengan gambar yang di share oleh Perbadanan Putrajaya. Keadaan sebenar lautan manusia yang memenuhi bazar ramadhan kali ni. Gambar diambil pada 20 Jun 2015, Sabtu lepas. 

Fuh ! Kalau tengok pada gambar ni rasanya tak nak pergi la bazar. Balik rumah masak jer. Pergi sana pun belum pasti boleh beli makanan dengan sesaknya manusia. Nak menyelit dengan anak lagi, mau berpeluh celah paha...hahahaaa.


Post a Comment

Diana Din said... 22/6/15 10:40 AM

sesaknya..kalau saya pon confirm malas nak pegi..huhu

Aty_Fared said... 22/6/15 12:50 PM

giler macam ni punya ramai nak membeli acaner... haaaiihh.. tak sanggup lah kalau cegini.. ni kalau asben ni memang tak kan die nak pergi...huhu..nanges tengok

yaya cendana said... 22/6/15 1:28 PM

ni ajak roomate pergi sekali ni rambang mata ni..huhuhuuh.....tapi sehari kejap j mst habis...tunggu bonus raya dah masuk....wuhuuuuuu....lagi banyak balun...

mas saari said... 22/6/15 2:25 PM

tahun lepas memang tak pergi langsung bazar.. thn ni xtau lagi! teringin gak nak pergi.. hehehee

JMR said... 22/6/15 2:28 PM

mak aih..sesak sgt tu. padat. rezeki peniaga kat situ la ni

Kak Mahh said... 22/6/15 6:28 PM

Depan rumah ni pun elong tak gi.

KiD said... 23/6/15 5:39 AM

alaaaaa... nak pegi dengan elong.. elong nak lanje kan.. kan.. kan....

 
Top