10
Selamat Hari Raya dari Dkna, suami dan anak teruna. Haa.. baru hari ni sempat nak update blog dan ucap selamat kat semua..hehehee. Itu pun sebab dah balik rumah Putrajaya. Kalau masih kat kampung, confirm blog pun terbengkalai cenggitu jer. 


Hari ni kerja, kelakar pulak rasanya masuk kerja hari Jumaat. Pandang kiri kanan, rasa macam hari Isnin, mood kerja masih bersama lemang, ketupat dan rendang. Bila belek telepon, tengok gambar raya hanya beberapa keping jer. Wah ! Terlampau sibuknya raya sampai terlupa nak bergambar sakan. 

Kalau ada jemputan rumah terbuka, jemputlah kami sekeluarga. Tak puas lagi pakai baju raya..muahahhaaa.. 


Post a Comment

Farah Waheda Wahid said... 24/7/15 9:33 AM

Wahhhh encemnya Mikhaaa.... Selamat Hari Raya Dkna Abza dan Maaf Zahir dan Batin...

Cik Lily Putih said... 24/7/15 9:41 AM

selamat hari raya..

JMR said... 24/7/15 11:38 AM

Selamat Hari Rayan Dkna sekeluarga..hari ni Jumaat ye..

PeRdU cINta said... 24/7/15 12:18 PM

Wah.,selamat hari raya dkna..

Inani Hazwani said... 24/7/15 1:18 PM

Selamat Hari Raya kak. :)

KHALID said... 24/7/15 2:31 PM

Selamat Hari Raya buat sis dkna sekeluarga :)

Izyan Balqis said... 24/7/15 2:46 PM

kre tercapai la saranan jangan main handphone ketika beraya, tak rasa raya tu..hehe...IQ pun takder gambar sangat...gambar banyak dengan adik jer

Sue Izza said... 25/7/15 10:01 AM

eeegeram la tgk mikha heeheee...selamat hari raya jugakkk

Kak Mahh said... 25/7/15 11:36 PM

Jom raya Gombak

Nurul said... 28/7/15 11:43 AM

Wah, one happy family! Selamat hari raya!

 
Top