4
Biasanya kalau hari minggu Dkna akan masak jer kat rumah, breakfast, lunch dan dinner semuanya hasil masakan air tangan sendiri untuk suami dan anak. Kebetulan Sabtu lepas banyak terima jemputan rumah terbuka, mood nak sediakan sarapan pagi tu kelaut la nampak gayanya.

Bangun pagi, si suami angkat saji dengan soalan 'tak masak ke pagi ni'... sambil tersipu malu, si isteri jawab 'tunggu sandwich sampai depan pintu kejap lagi lepas tu kita ke rumah terbuka'. Delivery sepatutnya pukul 10.30 pagi, tapi pukul 10 pagi dah dapat sandwich ni.



Untuk pengetahuan korang, Garsa kitchen adalah SANDWICH DELIVERY di sekitar KL atau korang boleh self pickup di LRT Setiawangsa. Selain sesuai untuk dijadikan sarapan pagi, sandwich ni sesuai untuk picnic atau untuk juadah ketika mesyurat atau sebagai buah tangan.



Pergh ! bila buka jer kotak..ermm.. Kami suami isteri tak terkata tengok sandwich yang memang menggiurkan. Masing-masing nak dah meleleh air liur, tak sabar nak cuba. 



Close up sikit. Nah ! bagi korang terliur.. hehehee.. Ok, sebenarnya ada banyak pilihan sandwich yang disediakan oleh Garsa Kitchen. Antaranya Beeftastic, Chickster, Eggxtra-Oridinary Chicken, Tuna Turner, Eggstacy, Tuna On Fire, Chicken In A Bikini dan Fiesta (mixed sandwiches).


Dkna pilih set Fiesta (mixed sandwich) sebab set ni semua jenis sandwich ada. Jadi, dalam 1 kotak boleh rasa 7 jenis sandwich yang disediakan oleh Garsa Kicthen. Dalam sekelip mata, hanya beberapa keping sandwich jer yang tinggal..ngap..ngap..ngap bersama suami dan anak. Mikhail pun berselera makan sandwich ni.  

CARA TEMPAHAN 

  • SMS/WHATSAPP (Nama)>(No.Telefon)>(Alamat)>(Masa Deliver)>(Order) kemudian hantar ke 011 3291 6119.
  • Pre order atau order sekurang-kurangnya 2 jam sebelum masa untuk penghantaran
  • Sebelum proses penghantaran, delivery boy akan buat panggilan untuk pengesahan tempahan


Jangan lupa singgah ke laman sosial Garsa Kitchen untuk info dan gambar sandwich yang menarik.

Facebook : Garsa Kicthen
Instagram : instagram.com/garsa.kitchen

.................................................................................................................................................................

SENARAI HARGA SANDWICH GARSA KICTHEN (TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN)

BEEFTASTIC 
RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

EGGSTACYL RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA ON FIREL RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINIL RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
FIESTA (mixed sandwiches)L RM45



Post a Comment

PeRdU cINta said... 3/8/15 1:02 PM

boleh cuba ni..dah dekat sangat dengan PC ni..adoiii..terliur kitewww tengoknya ye..

mas saari said... 3/8/15 2:33 PM

mmg sedap, tak puas makan!

shah said... 4/8/15 12:18 PM

harga dia boleh tahan tu

Inani Hazwani said... 5/8/15 8:41 AM

Nak beli jugak lah nanti :D

 
Top