10
Hari terakhir kami di sini. Waktu pagi dimulakan dengan tarian zumba oleh Blogger Shairazi. Berpeluh habaq kat hang. Menjaga stamina untuk jungle trekking selepas ni.


Perjalan ke tempat air terjun atau jugle trekking, tak jauh pun, lebih kurang 15 minit jer dari lokasi resort. Jalan pun tak ada lah sampai kena panjat sana sini. Jalan ikut laluan yang benar dan diredhai..hehehee


Sampai jer lokasi, yang bujang semua panjat memanjat kawasan air terjun dan mak dara ni duduk jer la di bawah main air. Sejuk ! Lebih kurang pukul 11.30 pagi, beredar ke resort sebab nak check out keluar pukul 12.00 tengahari. Lepas lunch, masing-masing bawak diri ke rumah. Ini kisah kami Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari. Jumpa lagi dilain hari.



Entry Berkaitan

.............................................................................................................................

FAMILY DAY KELAB BLOGGER BEN ASHAARI
"Bukan Sekadar Blogger, We Unite Together"


Penaja Rasmi 
www.cosmoderm.com.my

Foto & Video oleh Kaio Studio


Post a Comment

safurara said... 17/9/15 2:06 PM

alaaaaa nasib lah yg x mandi, xde pic.hahaha

PeRdU cINta said... 17/9/15 2:11 PM

Moga terus kekal begini KBBA..amin.

eima said... 17/9/15 4:33 PM

KTIF BETUI KELAB NI KAN ...BAGUS LA

emalin mohd said... 17/9/15 6:12 PM

AktifnYa kelab ni. Best plak tu aktiviti

Laman Viral said... 17/9/15 6:26 PM

Pergghhh..lama siot tak join gathering blogger2.. Hmmm

amir zahari said... 17/9/15 8:17 PM

semoga kelab ni terus success membina platform

sabree hussin said... 18/9/15 7:32 AM

Ada aktiviti berendam dalam air sungai, best ni

mas saari said... 18/9/15 9:42 PM

mak dara pun panjat gak.. hahahaa

 
Top