8
Alhamdulilah. Akhirnya berakhir dengan gembira kisah Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari semalam. Selama 3 hari 2 malam berkampung di Hulu Langat dengan sebahagian daripada keluarga besar Kelab Blogger Ben Ashaari

Ok, Dkna nak kongsi kisah kami di sana mengikut episod yea. Korang jangan jemu pulak untuk singgah blog Dkna. 
Hari pertama, kami sekeluarga bertolak ke sebuah Resort di Hulu Langat selepas waktu kerja. Tak jauh pun lokasinya tapi lepas office hour memang sahih jammed. Dkna sampai sana lebih kurang pukul 7 malam dan dah ramai rakan blogger yang dah sampai. Ambil kunci bilik dengan urusetia kemudian lepak dalam bilik sementara nak tunggu waktu dinner.

Malam pertama, aktiviti menyumbangkan lagu dan mengsumbangkan lagu berlangsung dengan meriah. Sambil makan, sambil dihiburkan dengan nyanyian rakan-rakan. Havoc ! Masing-masing tunjuk skill angkat kaki, angkat mikrofon, goyang kepala dan lain-lain. 

Untuk acara karaoke ni, ada hadiah tau. Jurinya pula dari pihak resort. Keputusan muktamad dan akan diumum pada malam kedua. Lepas penat nyanyi, pekik, bergambar dan makan, masing-masing dah mula bawak diri ke bilik nak tidurkan anak dan yang bujang pulak ada aktiviti melepak. Esoknya, banyak lagi aktiviti yang lebih meriah. BERSAMBUNG....

.............................................................................................................................

FAMILY DAY KELAB BLOGGER BEN ASHAARI
"Bukan Sekadar Blogger, We Unite Together"


Penaja Rasmi 

Foto & Video oleh Kaio Studio

Post a Comment

eima said... 14/9/15 9:29 AM

meriah betui korang ... byk yg kelab korg buat kan

::EIDA:: said... 14/9/15 10:44 AM

laju nya ! hihii. happy sangat kannnnnnnnnnn

PeRdU cINta said... 14/9/15 11:06 AM

tak sabar nak tunggu part seterusnya ni..

mas saari said... 14/9/15 2:18 PM

rugi tak mengsumbangkan suara gak.. hahahahaa

yaya cendana said... 14/9/15 4:15 PM

ahahahaha...yaya kalah...tapi xpelaaa....best jerit kat depan ...hhahhahaha

Kak Mahh said... 15/9/15 5:42 PM

Mikha nyanyi tak?

Nadia Johari said... 16/9/15 3:13 AM

suara abe sedapp

 
Top