8

Bila Dkna update status di Facebook, perjalanan selama 25 jam dari Putrajaya ke Kelantan minggu lepas untuk balik berhari raya ramai yang hairan. Mana tidaknya, kalau jem sekali pun tak akan cecah 1 hari 1 malam. Bagi rakan-rakan yang tau kisahnya, terima kasih atas doa kalian.

Panjang sungguh perjalanan kami sekeluarga untuk balik berhari raya. Syukur alhamdulilah, kami sampai ke kampung dengan selamat walaupun dalam perjalanan balik tu ada kemalangan di Bentong. Pengalaman, balik untuk bersama keluarga, tapi Allah bagi sedikit ujian pada ahli keluarga kita. Apa yang patut kita bantu seadanya samada kudrat tulang empat kerat, kata-kata semangat atau wang ringgit.

Selamat hari raya semua walaupun agak terlewat nak ucap. Terlalu sibuk dikampung bersama keluarga dan mencari momentum untuk update blog ni supaya tak terkubur.


Post a Comment

Ezy Loy said... 28/9/15 3:23 PM

lama tu 25jam..

alhamdulillah selamat sampai ke kampung..
=)

selamat hari raya aidiladha!

Alin Marlini said... 28/9/15 9:02 PM

Yg penting selamat sampai

Inani Hazwani said... 29/9/15 1:19 PM

Pehhh. Nani baru ni balik KL dari Pahang pun jammed dah rasa nak menangis tak sampai sampai. Haha

KiD said... 29/9/15 3:33 PM

selamat hari raya dkna dan sekeluarga... mikha kena kejar lembu tak? #eh

Kak Mahh said... 29/9/15 4:16 PM

Alhamdulillah semuanya selamat

Zura Tahir said... 30/9/15 10:07 AM

25 jam...terkejut jugak tp sure ade something happen kan..

Julia Johari said... 1/10/15 12:51 PM

Cabaran balik ke kg halaman, pasti di ingat sampai bila2 kan...alhamdulilah selamat pergi dan pulang

sabree hussin said... 1/10/15 2:52 PM

Terlalu lama tu kalau sampai 25 jam. Hopefully semuanya selamat ye

 
Top