3
Penuh timeline facebook Dkna dengan gambar Dominos. Korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan pizza dari Dominos dengan harga 50% lebih murah. Hanya masukkan code "AD62". Macam mana nak redeem? Ok..korang ikut langkah-langkah berikut :

Langkah 1.


Log in masuk ke www.dominos.com.my. Kalau tak ada akaun dominos, korang kena sign up yea. Kemudian isi detail nama, alamat dan lain-lain info.

Langkah 2.


Klik order now. Korang pilih la waktu untuk delivery pukul berapa atau nak take away pun boleh.

Langkah 3.


Klik Promotion kat atas tu, dan keluar Coupon. Masukkan kod 'AD62' kemudian klik redeem. 

Langkah 4.


Kemudian akan keluar list untuk saiz pizza yang korang nak beli. Bila keluar macam ni, confirm korang dah dapat harga diskaun 50 % untuk setiap pembelian pizza sahaja.

Langkah 5.

Sesi pemilihan pizza...hehehe.. Korang pilih yang mana korang nak kemudian add to cart.

*Ulang langkah 3 hingga 5 untuk pembelian pizza seterusnya.

Langkah 6.


Selepas confirm, korang boleh tengok total untuk pembelian pizza tu. Total selepas diskaun 50%. Boleh buat bayaran secara online atau cash on delivery. Jangan lupa, print resit yea.


Kod : AD62

**offer 50% hanya untuk pembelian pizza sahaja
**kod yg sama boleh digunakan berulang-ulang kali sehingga promosi tamat pada 16 Oktober 2015
**boleh kongsi kod dengan kawan2 dan saudara mara atau group lain


Tempahan ke-dua Dkna untuk promosi 50% dari Dominos. Seronok pulak kami makan ramai-ramai Dominos. Harga untuk 3 set Dominos bersaiz large hanya RM 60.90 sahaja. Murah kan? 


SELAMAT MENJAMU SELERA



............................................................................................................................................................
IKLAN!
Ready Stok ! Promosi !


Ephyra / Skin Bar / Inteemor / M2flex
WhatsApp : 017 221 7636 untuk detail promosi

Pastikan original, baru beli.  

Post a Comment

noorhaidaz eyda said... 8/10/15 4:20 PM

bestnye dapat 50%

Diana Din said... 8/10/15 4:25 PM

amboi bertingkek tingkek ordernya...dapat 50% lagii

PinKy MoMMa said... 10/10/15 10:43 AM

nasib baik tak ddk area putrajaya..klu tak berebut dengan dkna hahahahahaha

 
Top