4
Kalau balik kampung, keluarga suka sangat tengok suami bersiap, sebab mengalahkan isteri. Lagi-lagi kalau keluar bilik, confirm semerbak bau wangi. Pergh ! Menantu kesayangan gitu..ambil hati dengan bau wangi..hehehee. Nak keluar pergi pasar beli ikan pun dia pakai minyak wangi. Gigih suami ku hahahhaaa.. Disebabkan suami punyai minat sebegitu, secara rasminya isteri terikut dengan tabiat suami. Yea la kan.. tak kan suami je wangi bila keluar rumah harum semerbak je, kang ada pulak anak dara lain yang mengekor.

Bila dah timbul minat cam gitu, macam-macam jenis minyak wangi ada kat rumah. Bezanya, kalau beli yang mahal hingga cecah ratusan ringgit tu, koleksi tak banyak la kan. Kalau beli perfume harga mampu milik boleh kumpul koleksi banyak-banyak. 


Sekarang ni, Dkna dah cuba minyak wangi De'Xandra. Sepanjang hari, bila Dkna spray jer minyak wangi ni memang tak mengecewakan sebab baunya memang wangi dan yang lebih penting, tahan lama. Dari pagi sampai petang, baunya masih melekat kat badan. Lebih kurang 8 jam baunya bila spray di nadi, kalau spray di baju atau tudung pula baunya boleh tahan sehingga 2 hari masih melekat pada pakaian. 

Testimoni Dkna sendiri, balik kerja tanya suami ada lagi tak bau wangi. Kalau tak bau, nak spray lagi...hehehe. Tapi ternyata jawapan suami 'masih wangi'. Happy bak hang...puas hati.

De'Xandra Wanita.

De'Xandra Lelaki

Ciri-ciri De'Xandra



  • 35ml , EDP perfume
  • Mudah di bawa TRAVEL
  • Produk bumiputera
  • Tahan lebih lama, lebih 8 jam
  • Setanding produk antarabangsa
  • HALAL












  • Senarai koleksi dari De'Xandra bagi wangian perempuan ada 32 jenis dan pilihan yang paling ramai suka Bombshell by Victoria Secret, Raph by Raph Lauren, Gucci Flora by Gucci, Still by Jenifer Lopez dan Tresor Midnight Rose by Lancome





    Untuk lelaki pulak Dunhill Red dan Dunhill Blue by Alfred Dunhill, Eternity by Calvin Klein, Invictus by Paco Rabbane dan Hugo Boss Bottled by Hugo antara bau wangian yang terlaris. Ada 20 wangian tuk lelaki, yang penting wangian yang mana mereka suka.

    Kalau ada yang berminat nak cuba wangian dari De'Xandra, boleh whatsapp ke 017 2217636 untuk pilihan wangian yang korang nak. Harga RM 65 tidak termasuk pos.




    ............................................................................................................................................................
    IKLAN!
    Ready Stok ! Promosi !


    Ephyra / Skin Bar / Inteemor / M2flex
    WhatsApp : 017 221 7636 untuk detail promosi

    Pastikan original, baru beli.  



    Post a Comment

    Jueliza Jamani said... 7/10/15 8:56 AM

    wahh mcm nak try plak perfume ni.. semua sama harga eh dkna..

    dEdEQ dE wIshEs said... 7/10/15 12:33 PM

    RAMAI LA DUK REVIEW N JUAI PERFUME NI .. MCM TERINGIN LAK NK BELI . HEHE

    kekasih allah said... 9/10/15 10:49 AM

    bole bwa solat kan?sebetol tu than brapa lma ya?

    Alin Marlini said... 9/10/15 12:56 PM

    husband kaqlin pun bersiap macam mk datin...nak kuar bilik pun siap tgk cermin bagai...tapi perfume ni memang recomended...sedap giler bau dia...jimat plak tu

     
    Top