4

Dulu, kalau lalu depan Chatime memang tak pandang pun sebab dalam fikiran 'entah sedap ke tidak' sebab takut rugi je beli dengan harga yang boleh tahan gak la mahal berbanding dari minum tea ais kat kedai kopi. heheeee.. Entah macam mana, terpengaruh dalam facebook satu ketika dulu. Cuba la beli, test sedap ke tak. So, rasanya...ermm.. good. Dkna paling suka pearl milk tea walaupun ada macam-macam jenis perisa lain yang lagi sedap. Si suami pulak ibarat 'tester' bagi pihak si isteri. Semua jenis dia akan cuba.

Kemudian, baru dapat tau kalau ada kad keahlian Chatime ni boleh dapat harga yang lebih murah. Nak buat kad keahlian pun tak susah, pergi je mana-mana cawangan Chatime, isi borang dan bayar RM 15.00 untuk seumur hidup. Kad terus dapat tau. 


Setiap hari Khamis adalah hari untuk ber'chatime' kami sekeluarga. Dengan pembelian kedua, kami sekeluarga layak untuk harga RM 1.10 secawan. Promosi ni ni hanya untuk mereka yang ada kad keahlian jer dan bermula dari pukul 3.00 petang hingga 6.00 petang.

Ok la kan dengan harga murah sikit. Nak minum 3, 4 cawan pun boleh. Lagi jimat kalau ada anak ramai, sorang satu cup untuk anak. Minum sampai muak..hehehe. 



............................................................................................................................................................
IKLAN!
Ready Stok ! Promosi !


Ephyra / Skin Bar / Inteemor / M2flex
WhatsApp : 017 221 7636 untuk detail promosi

Pastikan original, baru beli.  

Post a Comment

Julia Johari said... 27/10/15 1:38 PM

Noted, tq dkna bagi tau, juju ni bukan speacies suka minum air gini tp kena cubalah sebab murah sgttttt tu bila jadi ahli...tggu gaji bulan depan hahahha

Rizziela said... 27/10/15 2:08 PM

dah lama x minum...kat area office ni x ada

budakbandunglaici said... 27/10/15 2:31 PM

biasa minum coolblog je..

nuyui a.k.a miss YUI said... 28/10/15 9:18 AM

uihh ada kad ea..yui bru tau..lama x p.. entry ni dh pgruh yui..hahaha

 
Top