2
Hujung tahun memang akan gila, gila sebab semuanya YES (Year End Sale). Kadang-kadang harga tak la murah mana pun tapi bila tengok tagging "diskaun' terus cakap murah gila..hahhaa. Ni masalah utama orang perempuan. Nafsu !

Hari minggu ni habiskan masa berjalan jer. Kebetulan suami tak kerja.


Kali pertama ke Mitsui..hehee. Dah berapa lama tertangguh nak ke sana, akhirnya jejak jugak kaki ni. Soalan pertama suami "murah ke" .. Aku jawab "murah tak murah la, lepas diskaun harga ratus gak". Full stop. Menarik kat sini, di butik dalam Mitsui ni banyak pilihan. Berkenan dengan design dan harga, terus bayar.


Tersinggah pulak kat Bangi Sentral. Jejak kaki kat sini. Lagi menggila SALE. Bayangkan kat sini korang boleh habiskan masa satu hari untuk pusing deretan kedai. Kebanyakan jualan online, dah ada butik kat sini. Orang kata bawak duit jer la.

Lain-lain butik tak sempat nak selfie, anak dah meragam. Pandai pulak anak meragam time gini, kurang sikit 'boros' ibunya.

Ok, sempena jualan akhir tahun ni, aku dengan rasa gembira nak buat YEES (Year End Ephyra Sale) untuk pelanggan aku jer. Korang jangan lepaskan peluang dengan harga YEES, lebih berbaloi untuk dijadikan stok tahun hadapan.

WhatsApss : 0172217636
YEES : Sah sehingga 4 Januari 2016 / sementara stok ada.

Jangan tunggu lama-lama.



Post a Comment

Yana Libra said... 21/12/15 1:19 PM

mcm menarik je..huhu..berapa tu~

oshin said... 21/12/15 3:12 PM

berapa tu dkna?

 
Top