6
PROMOSI EPHYRA [ ANSURAN ]
PROMOSI EPHYRA [ ANSURAN ]

[ STICKY POST ]  Dkna menerima bayaran  ANSURAN  untuk pembelian Ephyra !! Harga promosi lebih murah dari harga pasaran. Pastikan ...

Read more »

6
Spa Muslimah | Emares Spa & Beauty
Spa Muslimah | Emares Spa & Beauty

Bila berbicara tentang wanita, topik utama mesti isu kecantikan dan kesihatan. Ok, bagi kaum hawa yang mencari spa untuk buat rawatan seper...

Read more »

7
Water Park Legoland Malaysia
Water Park Legoland Malaysia

Ok..jom turun mandi kat water park pulak. Lepas ambik beg pakaian dalam kereta masuk hotel, bersiap-siap pulak nak mandi. Masa sangat-sanga...

Read more »

5
Theme Park : Miniland Legoland Malaysia
Theme Park : Miniland Legoland Malaysia

Horey ! Masuk theme park lah kita. Teruja? Seronok? Haaa.. tak tahu nak tuju kemana bila dah masuk sini. Pandang kiri, pandang kanan.. ermm...

Read more »

9
Bercuti Di Legoland Malaysia Bersama Kelab Blogger Ben Ashaari
Bercuti Di Legoland Malaysia Bersama Kelab Blogger Ben Ashaari

Permulaan tahun 2015 dengan percutian bersama-sama dengan geng Kelab Blogger Ben Ashari kat Legoland Malaysia. Bukan senang nak berkumpul ...

Read more »

15
Cara Bersihkan Puting Botol Susu
Cara Bersihkan Puting Botol Susu

Boleh dikatakan setiap selang 2 minggu Dkna tukar puting botol susu Mikhail. Sebabnya, geram tengok kerak susu yang melekat kat puting tu. ...

Read more »

3
Bila Anak Mengamuk Dalam Kereta
Bila Anak Mengamuk Dalam Kereta

Bila Mikhail mengamuk untuk kali pertama dalam kereta semalam, memang menguji kesabaran ibu dan abinya. Tak pernah lagi dia mengamuk atau m...

Read more »

6
Dera Anak Dalam Bakul ?
Dera Anak Dalam Bakul ?

Budak kecik ni sibuk je nak kacau orang. Lagi-lagi kalau nampak cahaya dari notebook, makin dia melasak nak capai. Haiii..kecik-kecik dah n...

Read more »

6
Mee Bandung Muar Tok Mommy Kitchen
Mee Bandung Muar Tok Mommy Kitchen

Kalau masak mee, dkna lebih suka goreng jer. Buat mee goreng basah, senang, mudah.. main campak-campak jer dalam kuali hehee. Tambah lagi, ...

Read more »

4
Resepi Bayi : Oat, Kismis Dan Kurma
Resepi Bayi : Oat, Kismis Dan Kurma

Percubaan kali ketiga Dkna buatkan resipi ni untuk Mikhail dengan campuran oat, kismis dan kurma. Selesa makan Mikhail memang luar biasa, s...

Read more »

10
Destinasi Percutian Keluarga : Farm In The City Seri Kembangan
Destinasi Percutian Keluarga : Farm In The City Seri Kembangan

Terima kasih kepada Kelab Blogger Ben Ashari dan pastinya Farm In The City, Seri Kembangan untuk sponsor pakej Dkna sekeluarga habiska...

Read more »
 
 
Top