5
Cuba Menu Di LALAPAN Ayer8 Putrajaya
Cuba Menu Di LALAPAN Ayer8 Putrajaya

Asyik ke Tomyam Kung jer, ada member komen 'ada share ke kat tomyam kung, promote memanjang' ..hahahaha.. Ok, kali ni Dkna try maka...

Read more »

9
"Baby Walker" Tidak Membantu Bayi Berjalan
"Baby Walker" Tidak Membantu Bayi Berjalan

Sekarang ni Mikhail dah pandai bangun duduk dengan sendiri. Meniti di tepian meja, kerusi dan dinding rumah sesuka hati dia je. Kemudian, b...

Read more »

9
Pilihan Menu Menarik Di Tomyam Kung Ayer8
Pilihan Menu Menarik Di Tomyam Kung Ayer8

Setiap kali Dkna ke Ayer8, nampak kebanyakan kereta mewah-mewah jer parking. Tengok kereta besar, kita yang telan air liur...hahaha. Sebabn...

Read more »

1
Merawat Kulit Kering Bayi Dengan Cosmoderm
Merawat Kulit Kering Bayi Dengan Cosmoderm

Masalah kulit kering pada badan bayi adalah normal ? Biasanya kulit bayi lembut, licin dan mulus kan. Heheheee.. last week waktu Dkna mandi...

Read more »

10
Pulut Mangga Di Ayer8 Putrajaya
Pulut Mangga Di Ayer8 Putrajaya

Kali pertama Dkna makan pulut mangga. Pulut mangga ni asalnya dari negara Thailand, betul kan? Haaa.. kalau Thailand dengan Kelantan tu dah...

Read more »

9
Mengidam Magnum IOI Mall Putrajaya
Mengidam Magnum IOI Mall Putrajaya

Waktu mula-mula buka Magnum kat IOI Mall Putrajaya, memang nampak sangat-sangat meriah dengan orang. Setiap kali Dkna kesana, mata tertumpu...

Read more »

4
Bila Anak Makin Besar
Bila Anak Makin Besar

Sedar tak sedar dah cecah usia 9 bulan anak teruna ni. Wah ! last year, sarat bawak anak teruna dalam perut, kali ni dah tak larat nak duku...

Read more »

2
Bila Bosan !
Bila Bosan !

Hari Isnin, mood kelaut..hehehe.. Tak tau nak buat apa kat pejabat, kerja semua dah siap. Nak update blog tak tau nak kongsi kisah apa, ...

Read more »

3
Risiko Ibu dan Anak Disamun
Risiko Ibu dan Anak Disamun

Tengahari tadi, Dkna keluar dengan Mikhail. Berdua jer. Macam biasa, kalau berdua kami tak pergi jauh, sekitar Putrajaya. Dari rumah, rasa ...

Read more »

2
Cirit-Birit Seminggu Punca Air Kotor?
Cirit-Birit Seminggu Punca Air Kotor?

Semalam mood rajin buat kuih kat rumah...hehehee. Saja jer nak buat, belajar masak. Menjadi atau tak, tu belakang kira yea dak?  Ent...

Read more »

9
Makanan Bayi : Makaroni, Brokoli, Lobak dan Ayam
Makanan Bayi : Makaroni, Brokoli, Lobak dan Ayam

Dah banyak kali bagi Mikhail makan Makaroni Ayam ni tapi Dkna terlupa nak kongsi resepi dengan korang. Ada yang tanya resepi kat FB, maaf s...

Read more »

4
Dia Diutamakan Sebelum Aku
Dia Diutamakan Sebelum Aku

Sebelum ada anak, nak makan apa pun order jer asalkan kenyang perut kami suami isteri. Bila dah ada anak, masuk kedai je pilih menu yang bo...

Read more »

8
Tenang Makan Di V View Restaurant
Tenang Makan Di V View Restaurant

Last week, gara-gara nak keluar photoshoot dengan keluarga dan cuaca pula tak mengizinkan terus kami ke Kajang. Sampai Kajang, kami ke ked...

Read more »

7
Berkhemah Di Bagan Lalang
Berkhemah Di Bagan Lalang

Percutian yang dirancang saat akhir menjadi reality. Kali pertama tidur dalam khemah kat Bagan Lalang dengan anak kecik...heheee. seingat D...

Read more »

2
Legoland Hotel Malaysia-Pirate Theme
Legoland Hotel Malaysia-Pirate Theme

Sambungan kisah di Legoland. Fuh ! Lewa pulak sambungan kisah ni..heheee.  Ok, nak cakap tentang hotel ni dengan harga untuk 1 malam paling...

Read more »
 
 
Top