0
Aku Jadi Pelawat ?
Aku Jadi Pelawat ?

Sebelum keluar rumah, ada sesuatu rasa yang pelik...ermm. Apa yang tak kena yea hari ni? baju ok, barang-barang anak semua dah ready. Jom p...

Read more »

1
TESTIMONI : Skin Bar Ephyra
TESTIMONI : Skin Bar Ephyra

Bagi mereka yang masih ragu-ragu dengan  skin bar  dari  Ephyra  wajib baca kisah ni sampai habis yea. Ni kisah benar dari pelanggan Dkna d...

Read more »

2
Ulser Penuh Mulut Dia
Ulser Penuh Mulut Dia

Cara terakhir nak bagi anak makan, kena paksa jugak Mikhail makan sebab dah beberapa hari pengasuh bagitau dia tak makan. Minum susu jer se...

Read more »

2
Punca Mengantuk Ketika Berkursus
Punca Mengantuk Ketika Berkursus

Kenapa kita selalu mengantuk kalau dengar ceramah ketika berkursus? Haaa... mengantuk tu kadang-kadang boleh buat terlena atas kerusi dalam...

Read more »

5
Turun Berat Badan Dengan Assez Slymm
Turun Berat Badan Dengan Assez Slymm

Bukan perempuan jer nak kurus, lelaki pun nak kurus jugak atau dalam kata lain tak kembali segak seperti sebelum mendirikan rumah tangg...

Read more »

8
Asyik Berkerut Dahi !
Asyik Berkerut Dahi !

  Entah kenapa Mikhail suka kerutkan dahi dia. Lagi-lagi kalau dia tak senyum, sengih..memang kening tu asyik berkerut jer. Sekali pan...

Read more »

15
Aiskrim Pasu Pantai Irama Bachok
Aiskrim Pasu Pantai Irama Bachok

Sebenarnya serik nak beli aiskrim pasu, takut tak sedap dan tak berbaloi dengan rupa. Tapi, bila tengok anak-anak saudara cakap 'ciksu....

Read more »

4
Bengkung Moden Untuk Wanita Dan Lelaki
Bengkung Moden Untuk Wanita Dan Lelaki

Tipu la kalau korang cakap lepas bersalin boleh kembali slim macam anak dara...hehehe.. Baru beranak sorang, dah rasa badan macam gemuk s...

Read more »

2
Pameran Hijab & Beauty Fair HIJABEY2015
Pameran Hijab & Beauty Fair HIJABEY2015

Lagi beberapa hari jer untuk event hijab yang akan berlangsung di Shah Alam. Bagi peminat hijabista dan produk kecantikan, korang jangan le...

Read more »

9
Home Made Aiskrim Lesung
Home Made Aiskrim Lesung

Lepas aiskrim pasu, aiskrim lesung.. yang terbaru kat Pesta Belon Panas ada jual aiskrim buluh. Tapi Dkna cari kat mana gerainya, tak jumpa...

Read more »

13
Fenomena Aiskrim Pasu Mengecewakan
Fenomena Aiskrim Pasu Mengecewakan

Dah lama fenomena aiskrim pasu ni sebenarnya..heheh.. Tapi baru semalam Dkna berkesempatan cuba, kebetulan singgah Down Town Jalan Reko,...

Read more »

4
Mikhail Dah Pandai Berdiri
Mikhail Dah Pandai Berdiri

Haiiiii anak. Bila kamu senyum, kamu gelak...hilang segala geram ibu kat kamu. Bila kamu dah mula pandai meragam, merajuk..haip ! naik ...

Read more »

4
Aku Boring !
Aku Boring !

Hahahaaaa.. aku boring, korang boring tak? Tengok Facebook.. kemudian tengok Instagram .. tengok whatsApp tapi tak baca pun. Lepas tu b...

Read more »

3
PROMOSI Ephyra FREE Skin Bar
PROMOSI Ephyra FREE Skin Bar

Entry berkaitan dengan produk EPHYRA, SKIN BAR, SKIN NANO, M2FLEX Ephyra Untuk Ibu Menyusukan Anak Testimoni Skin Bar Ephyra Promosi E...

Read more »

3
Khasiat Brokoli Dalam Pemakanan Bayi
Khasiat Brokoli Dalam Pemakanan Bayi

Dkna tak suka sayur...terutamanya sayur hijau. Sebab tu Dkna dah ajar Mikhail makan sayur dari kecil. Jangan ikut ibu ye bab tak suka makan...

Read more »

8
Pulut Mangga Home Made
Pulut Mangga Home Made

Akhirnya berjaya jugak buat pulut mangga sendiri kat rumah..heheheee. Ni gara-gara P ulut Mangga Di Ayer8 . Gigih cari buah pelam yang m...

Read more »

9
Makan Malam Di Satay Station Ayer8
Makan Malam Di Satay Station Ayer8

Semalam... cukup 3 kali makan kat Satay Station Ayer8. Hehehee... Kali ni, food blogger Hazman Fadzil belanja kami makan. Wah ! Makan besar...

Read more »
 
 
Top