8
Raya Haji 25 Jam Perjalanan Ke Kelantan
Raya Haji 25 Jam Perjalanan Ke Kelantan

Bila Dkna update status di Facebook, perjalanan selama 25 jam dari Putrajaya ke Kelantan minggu lepas untuk balik berhari raya ramai ya...

Read more »

21
Qurta Anta Basic by Amar Baharin Berkualiti
Qurta Anta Basic by Amar Baharin Berkualiti

Fenomena sekarang, kebanyakan lelaki suka bergaya di pagi raya dengan mengenakan pakaian kurta. Fesyen terkini dengan pemilihan kurta yang...

Read more »

11
Krim Jerawat Datang Bulan | Hajah Ramlah
Krim Jerawat Datang Bulan | Hajah Ramlah

Kadang-kadang rasa malu nak jumpa kawan-kawan bila jerawat mula menyinggah kat muka, lagi-lagi kalau ada event blogger . Waktu tu, mula kel...

Read more »

0
Pakej Haji & Umrah | Az Zuha Group Travel & Tour
Pakej Haji & Umrah | Az Zuha Group Travel & Tour

Az Zuha Group telah ditubuhkan pada 11 Januari 2012 atas nama AZ ZUHA GROUP TRAVEL & TOURS SDN BHD. Pada tahun yang sama syarikat ini t...

Read more »

6
Kaio Studio | Photographer & Videographer
Kaio Studio | Photographer & Videographer

Kaio Studio merupakan jurugambar dan video rasmi semasa Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari tempoh hari. Korang boleh tengok gambar mena...

Read more »

10
Jungle Trekking | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Jungle Trekking | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Hari terakhir kami di sini. Waktu pagi dimulakan dengan tarian zumba oleh Blogger Shairazi. Berpeluh habaq kat hang. Menjaga stamina untuk ...

Read more »

6
Abang Api | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Abang Api | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Sebelah malam pula adalah acara penamat untuk semua aktiviti sukan dan penyampaian hadiah bagi semua kumpulan . Kami dari team Merah juara...

Read more »

9
Sukan Rakyat | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Sukan Rakyat | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Hari kedua di sana bermula dengan poco-poco beramai-ramai. Dkna memang fail poco-poco sebab tak tau step, tapi hari tu boleh poco-poco samb...

Read more »

8
Karaoke | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Karaoke | Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Alhamdulilah. Akhirnya berakhir dengan gembira kisah Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari semalam. Selama 3 hari 2 malam berkampung di Hul...

Read more »

6
Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari
Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari

Hati berdebar-debar nie oiiittt. Macam nak akad nikah, nak luruh jantung sebabnya tak sabar nak jumpa kawan-kawan dari Kelab Blogger...

Read more »

10
Fenomena Precious Rozita Che Wan
Fenomena Precious Rozita Che Wan

Sekarang ni fenomena minyak wangi CheTa, Precious RCW  memang laris sangat. Rata-rata mengadu susah nak dapatkan stok minyak wangi CheTa . ...

Read more »

3
Pulut Mangga | Tomyam Kung
Pulut Mangga | Tomyam Kung

Lama betul tak pergi makan atau tapau makanan kat Tomyam Kung, Ayer8. Petang tadi, suami tanya nak makan pulut mangga tak? Terus motor mele...

Read more »

9
Bayar Mahal Main Sekejap
Bayar Mahal Main Sekejap

Sebenarnya, kami suami isteri memang had kan Mikhail dari main permainan seperti kat shopping mall. Tapi kadang-kadang kami yang teringin t...

Read more »

1
Kunyah Bersama Mika Sakura White
Kunyah Bersama Mika Sakura White

i Ingat  Mikhail, ingat produk Mika Sakura White. .hehehee. Mesti ramai yang tanya, produk pemutih ker? Sebab dah nama pun 'white...

Read more »

10
No Idea !
No Idea !

Sampai satu masa, kita tak ada idea nak dikongsi, nak dititipkan dalam blog sendiri. Pandang kiri, pandang kanan. Kemudian rasa nak k...

Read more »
 
 
Top