7
Kesan Selepas Bius Spinal
Kesan Selepas Bius Spinal

Sambungan dari kisah tadi [ Adik Mikhail Miscarriage ], kita terus publish supaya kenangan ini terpahat di sini. Kita mulakan tahun baru de...

Read more »

7
Adik Mikhail "Miscarriage"
Adik Mikhail "Miscarriage"

Kisah lama yang diperap dalam draff sepanjang tahun. Hari ni, sempena penutup tahun 2015, aku kongsi kisah ini supaya suatu hari nanti, bil...

Read more »

3
Kadar Dividen ASB dan Bonus ASB 2015
Kadar Dividen ASB dan Bonus ASB 2015

Ramai yang kecewa bila dengar perkhabaran agihan pendapatan ASB 2015 yang menurun dari tahun sebelum ini. Memang aku dah jangka sebenarnya...

Read more »

3
Canon 60D For Sale Murah-Murah
Canon 60D For Sale Murah-Murah

For Sale ! Year End Sale ! Murah-murah ! Haaa.. Meh sini meh sini ramai-ramai. Sempena nak sampai penghujung tahun ni, aku nak letgo ba...

Read more »

2
Cabaran 5 Hari Gambar Hitam Putih
Cabaran 5 Hari Gambar Hitam Putih

Fuh! Memang mencabar bila dah terjebak dalam cabaran gambar hitam putih, 5 hari dah macam 50 hari nak kena habiskan cabaran. Pada asalnya, ...

Read more »

16
Demora Merawat Kulit Kering & Bintik hitam
Demora Merawat Kulit Kering & Bintik hitam

Wanita memang tak terlepas dengan kecantikkan. Macam-macam perkara mereka akan cuba untuk kelihatan cantik dan comel sama ada dengan mengam...

Read more »

4
Pokok Duit-Duit Penyebab Leukemia??
Pokok Duit-Duit Penyebab Leukemia??

Suami minta aku baca info mengenai pokok duit-duit yang menjadi viral di Facebook  ni semalam. Aku ni memang jenis malas nak membaca artike...

Read more »

2
YEES -Year End Ephyra Sale
YEES -Year End Ephyra Sale

Hujung tahun memang akan gila, gila sebab semuanya YES (Year End Sale). Kadang-kadang harga tak la murah mana pun tapi bila tengok tagging ...

Read more »

18
PTPTN Laksana Pemotongan Gaji Kakitangan Awam
PTPTN Laksana Pemotongan Gaji Kakitangan Awam

Esok dah gaji untuk kakitangan awam, seperti tahun sebelum ni memang gaji bulan Disember diawalkan sebelum perayaan Krismas. Boleh la shopp...

Read more »

4
Selangor Juara Piala Malaysia 2015
Selangor Juara Piala Malaysia 2015

TAHNIAH Selangor, Juara Piala Malaysia 2015 sekaligus mencapai misi 33. Aku yang tak tau apa-apa pasal bola terjebak sama bila suami pem...

Read more »

1
Harga Tiket HI5 Live In Malaysia
Harga Tiket HI5 Live In Malaysia

Harga tiket untuk @hi5world House Of Dreams Go to www.TicketCharge.com.my  to get your tickets. Date: 10 - 13 Disember 2015 Time :...

Read more »

8
Wordless Wednesday | TAHNIAH
Wordless Wednesday | TAHNIAH

Terima kasih semua. Semoga "doa" kalian dimakbulkan oleh-Nya. Amin. .................................................

Read more »

7
Baby Nenas Dan Nenas MD2 Yang Mana Jadi Pilihan?
Baby Nenas Dan Nenas MD2 Yang Mana Jadi Pilihan?

Semusim fenomena baby nenas, berebut-rebut orang membeli, yang mana tak pernah jumpa mesti teruja dengan baby nenas. Dengan saiz yang comey...

Read more »

6
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh
Semangat Hari Isnin.. Hoyeeehh

Semalam mai mood rajin, sebelum tidur iron baju kerja untuk 2 hari...hehee. Kalau mood bebetul rajin, siap iron untuk seminggu. Perempu...

Read more »

5
Botak Lagi !
Botak Lagi !

Sebelum ni, rasa kesian nak botakkan kepala anak sebab dalam fikiran rambut dia lambat nak tumbuh. Lepas genap usia Mikhail setahun, aku bo...

Read more »

5
Oh ! Ni Rupanya Kim K
Oh ! Ni Rupanya Kim K

Kecoh beberapa hari lepas isu Fazura dengan KimK kan? Hari ni pun masih ada kisah KimK ni..hehee.. Aku macam biasa la, memang tak ambil por...

Read more »

2
Mikhail Elergi Kekacang?
Mikhail Elergi Kekacang?

Dah masuk hari ke-5 Mikhail gatal dan bintik-bintik merah kat dahi. Kisahnya bermula pada pagi hari Ahad, lepaa bangun tidur nampak merah-m...

Read more »

1
Bebanan Bila Tambang Pengangkutan Awam Naik !!
Bebanan Bila Tambang Pengangkutan Awam Naik !!

Pagi tadi dah kecoh kat whatsapp, fb dan blog isu kenaikan tambang ERL. Memula Dkna tak ambik kisah sangat pun pasal isu ni, tapi bila...

Read more »

6
Wordless Wednesday Sangat !
Wordless Wednesday Sangat !

Dah lama tak post untuk Wordless Wednesday...hehee. Dulu, rajin bebenor post gambar lepas tu biarkan gambar berbicara dan tunggu blogwal...

Read more »
 
 
Top