7
Dah masuk hari ke 4 aku selsema, Mikhail pulak dah seminggu. Berjangkit dengan anak ... hahaa.. Macam kelakar pulak bila orang tanya aku, demam ke? Aku jawab tak la, selsema berjangkit dengan anak. Selalunya anak yang jangkit dengan mak. 


Aku continue jer ubat selsema untuk dia tapi aku tak makan...hehehee. Mengantok. Kalau makan, sahih aku datang opis kemudian masuk tidur dalam bilik stor. Paling tak best, bila masuk pejabat, makin teruk pulak selsema, lagi-lagi stay dalam aircond dari awal pagi sampai petang. Sekarang pakej batuk, dah mula rasa sakit tekak. Aku kena kuat sebab anak dan suami. Kalau isteri tak sihat, rumah tangga pun tunggang terbalik kan...hehehee. Ok, jom breakfast cari tenaga.


Post a Comment

Siti Rohaida Yusof said... 24/2/16 8:01 AM

dah musim sekarang ni...anak akak pun baru baik demam

Kakzakie Purvit said... 24/2/16 9:40 AM

Kalau dah mamanya main sama macam Mikhail jgn salahkan Mikhail jangkit selsema tu. Kakak sebenarnya syok tengok gambar Dkna main tu dgn Mikhail:)

eima said... 24/2/16 10:03 AM

get weel soon ... aku pun selalu jangkit ngan anak sbb suka kongsi mknan .. tak pun tolong perabis mknan depa

Yana Libra said... 24/2/16 10:33 AM

saya pun jangkit dari anak..moga cepat sembuh ye..

gambar macam kat dpulze je...huhu

Yana Libra said... 24/2/16 10:33 AM

saya pun jangkit dari anak..moga cepat sembuh ye..

gambar macam kat dpulze je...huhu

Azlinda Azman said... 24/2/16 10:40 AM

GWS..makan malam je dkna

Nadia Johari said... 24/2/16 10:15 PM

Samala..tengah batuk ni..jangkit dengan anak..

 
Top