1
Sebenarnya bukan anak yang mengadu bosan duduk kat rumah, tapi aku yang bosan sebab jiwa dan raga berada kat kampung. Jadi, layankan anak-anak main bubble beans kat Ayer8. Eh ! Anak yang layan aku aku main sebenarnya..hahaha



Kali ke-dua aku datang sini main big bubble tapi kali pertama aku duk lepak dalam cafe ni. Syok jugak biarkan anak main kat sini, macam-macam mainan ada. Dengan dekorasi yang santai, boleh melepak sambil minum coffe.


Tapi kena perhatikan anak takut dia keluar dari cafe ni berlari kat luar. Mainan kat luar cafe lagi banyak. 


Disebabkan hujan, aku tak boleh nak kayuh beca kat sini. Aku sempat jugak tanya untuk majlis hari jadi, ermm..not bad la harga kat sini. Private event gitu dan boleh muat sehingga 50 pax. Kalau ada rezeki dan kelapangan, boleh sambut birthday anak teruna kat sini.

Post a Comment

Raihanah Ahmad said... 11/2/16 10:17 AM

menarik juga tempat ni. tapi jauhnya daripada rumah saya

 
Top