4

Alhamdulilah... rezeki untuk kami sekeluarga bersama-sama Kelab Blogger Ben Ashaari untuk kembara ke Legoland tahun ni. Hari ni lebih kurang 18 blogger akan berada di Legoland. Inilah kelebihan menjadi blogger dengan kerjasama dan kesefahaman dapat hasilnya mendapat kepercayaan dari pihak luar untuk bekerjasama atas satu pasukan.

Trip ni bukan sesaja untuk bercuti, kami ada tugasan masing-masing. Aku akan share sesuatu yang menarik dan baru yang ada kat Legoland Malaysia. Tunggu !

Ok, sebelum tu korang boleh baca kisah aku sekeluarga di Legoland tahun 2014 kat sini.



Doakan rombongan kami selamat sampai ke destinasi ni. Jumpa di Legoland ....


Post a Comment

Hanim Hashim said... 26/2/16 8:32 AM

semoga perjalanan KBBA dipermudahkan dan selamat pergi dan balik. Have fun ya! rindu sangat nak pergi sana ... hehe :)

Raihanah Ahmad said... 26/2/16 8:32 AM

wah tak sabar nak baca pengalaman tu

Yana Libra said... 26/2/16 9:32 AM

bestnyee..nk join kelab tu bleh ke? huhu

Akak Kembang said... 26/2/16 10:55 AM

Alhamdulillah...rezeki tu

 
Top