7
Setiap kali aku ke Legoland, memang ada sesuatu yang menarik dan baru disajikan untuk semua.


Ok, kali ni aku nak share pulak program untuk pelajar dan juga cikgu. Apa yang menarik untuk mereka kali ini ada program English Mania yang mana pihak Legoland telah bekerjasama dengan Kementerian Pendidikan Malaysia bagi mengetengahkan inisiatif baru buat pelajar yang ingin mengadakan rombongan ke Legoland.


English Mania ni merupakan kaedah pembelajaran secara outdoor class room dimana pelajar boleh mengekpotasi dengan lebih seronok bersama-sama dengan rakan yang lain. Paling menarik, cikgu yang buat lawatan kat sini bersama-sama pelajar tidak dikenakan bayaran. 



Program ni bermula pada 15 Februari 2016 hingga 31 Mac 2016 sahaja. Cuti sekolah pun tak lama lagi, apa kata cikgu-cikgu isi borang di Booking Form atau layari laman sesawang www.legoland.com.my untuk keterangan lanjut. Lengkapkan form dan emelkan kepada sheila.shamsuddin@legoland.my atau shahbudin.wong@legoland.my.


Post a Comment

Kakzakie Purvit said... 1/3/16 11:31 AM

Apasal kakak baru tahu.
Walhal dekat aje dgn rumah tapi tak tahupun tentang ini semua tau Dkna.

eima said... 1/3/16 12:14 PM

kak rine tak mo try ke ....

Inani Hazwani said... 1/3/16 1:12 PM

Wahhh makin menarik dah Legoland ni. Macam2 ada :)

syafiq yunus said... 1/3/16 7:45 PM

Kalau tidak bawa budak.tp cikgu2 je yg jalan boleh dpt free jgak ke?

Miss Moon said... 8/3/16 10:34 AM

menariknya

terus rasa frust sebab tak pernah pergi legoland ...huk huk huk

Hanim Hashim said... 8/3/16 10:46 AM

Menarik! boleh propose pada cikgu-cikgu sekolah

 
Top