16
Kali pertama aku cuba Gula-Gula Cinta ! Woowww.. so sweet. Gula-gula cinta atau Love Candy merupakan suplement yang paling simple dan sesuai untuk mereka yang sangat sibuk dengan kerja sebab tak perlu bancuh. Kunyah-kunyah-kunyah jer pun, sambil tengok blog sedar-sedar dah habis gula-gula cinta ni dalam mulut. Sambil memandu kereta nak ke pejabat pun boleh kunyah Love Candy ni.

Love Candy atau lebih terkenal dengan LC terhasil daripada gabungan buah-buahan dan  membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit yang kendur, mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada permukaan kulit malah membantu mengurangkan dan mengawal pertumbuhan jerawat, menghilangkan scars dan parut jerawat.

Rasa LC sedap, sweet jer. Tak terlalu manis pun. Cara nak makan LC ni senang je, amalkan LC ketika perut kosong. Ambil 2 hingga 4 tablet setiap hari untuk kesan yang lebih cepat. Waktu pagi, masuk pejabat terus kunyah LC 2 tablet dan balik rumah sebelum tidur ambil lagi 2 tablet sebelum tidur. Waktu tu memang perut kita kosong.


Biasanya kalau aku makan apa-apa jenis suplement, soalan yang selalu ditanya suami 'lelaki boleh makan tak?' Bila aku jawab sesuai untuk lelaki dan wanita, dia terjebak sama dengan LC ni. Nak jugak muka licin tanpa jerawat katanya...hehehee. 

Ok, aku share kat sini beberapa testimoni pengguna yang yang amalkan LC. 




Berminat nak dapatkan LC? Korang boleh hubungi terus stokis atau agent yang berhampiran dengan lokasi korang. 

Harga Love Candy 
Semenanjung : RM 70
Sabah / Sarawak : RM 75
1 Botal : 30 biji


Facebook : Secret Endless Beauty
Instagram : @diyanahnadia dan @by_diyanahnadia
WhatsApp : 012-2140353
Nombor Rujukan KKM :180216/02/053 
  • Kanak kanak seawal umur 2 tahun pun boleh makan
  • Ibu mengandung & Ibu yang sedang menyusukan anak juga sesuai mengamalkan dan mengambil LC~LC sebagai makanan tambahan setiap hari
  • Pesakit yang menghidap diabetes, sakit sendi, gout, anemia, eczema lagi bagus mengambil 
  • Sebagai makanan tambahan untuk setiap hari

Post a Comment

razzwey razz said... 11/3/16 7:41 AM

wowww!!! kunyah2 terus cantik ke ni? heheheheee

Bonda Zahra said... 11/3/16 7:43 AM

wah, menarik lah.boleh try nanti;)

Fieza Sani said... 11/3/16 7:43 AM

First time dengar pasal LC ni..menarikkss

Akif Imtiyaz said... 11/3/16 7:48 AM

Wow cik abang pon dah cuba tuuu..makin kacak ler nanti suami dkna hehehe..jom2 pakat2 beli

Kak Sue said... 11/3/16 7:55 AM

Menarik nie,selain kulit cantik boleh tambah tenaga lagi.. 😉

mOoN IzzaN said... 11/3/16 8:01 AM

Cantikkan kulit.. Menarik..

Kak Mahh said... 11/3/16 8:09 AM

Kalau tak habis . ..pos sini .

Allene typicalmommy said... 11/3/16 8:29 AM

Wah... Teknologi skrg..guna candy je. Xde alasan Xde masa dah

Hanim Hashim said... 11/3/16 8:45 AM

bab boleh cantikkan kulit ni memang akak suka!

Shaheizy Sam said... 11/3/16 8:50 AM

Eh.. Sama la wak.. Saya pun makan.. Best.

Yan Ty said... 11/3/16 9:35 AM

Flawless la lepas ni ye.. bole la kembalikan kulit2 yg terbakar masa bercuti bru kn..

Daus Redscarz said... 11/3/16 9:45 AM

gebu la pasni... hehehe

♥ aiNa yaZiD ♥ said... 11/3/16 10:17 AM

Wah... kunyah kunyah trus gebu iols pun nk cuba =) hehe

Lisa Nurulain said... 11/3/16 11:01 AM

glowing la dekna lepas ni

Mama Darwiish said... 11/3/16 11:05 AM

makan gula2 sambil bercinta :-)

Kakzakie Purvit said... 11/3/16 2:42 PM

Bagusnya makan gula-gula hasilnya kulit cantik:)

 
Top