7
Next week aku nak bercuti kat Vietnam dengan family. Hari tu beli tiket untuk 3 orang lebih kurang seribu jugak. Murah? Mahal? Haahahaaa. eh.. aku rasa murah sebab ni termasuk luggage. Tapi korang kena bijak bila booking luggage kat Air Asia, silap mata memandang korang terbeli yang mahal. Kena perhatikan berat(KG) dan bandingkan dengan harga(RM) yang ditawarkan. Tempoh hari, aku kiranya bernasib baik sebab terperasan awal kos luggage  ni. kalau tak, sia-sia jer bayar kat Air Asia.

Esok hari gaji, kawan pejabat dah mula tanya dan confirm nak kirim shawl Naelofar Vietnam. Katanya kat sana murah dan kualiti lebih kurang sama dengan yang dijual di Malaysia. Alang-alang dah ramai yang kirim, aku nak open order Naelofar Vietnam yang nak beli.

Aku open untuk 3 jenis shawl Naelofar Vietnam ni jer wat masa sekarang. Kalau nak design lain, boleh request okeh.


90% sama dengan Naelofar Malaysia, ada taging di shawl dan di plastiknya.

Harga Malaysia RM 83.00
Harga Malaysia RM 85.00

Harga Malaysia RM 85.00


Harga Naelofar Vietnam :
  • 1 helai RM 35

Kos Pos Semenanjung :
  • 1-2 helai RM 7
  • 3-5 helai RM 10
  • 6-15 helai RM 22

*Boking with payment before 1 April 2016

*Serius buyer boleh whatsapp ke 0172217636.

Harga murah dan bila pakai orang tak boleh bezakan Naelofar Malaysia atau Vietnam... Jadi, yang berminat tapi malu nak komen kat wall aku, boleh terus whatsapps..hehehe.. raya dah dekat, rugi wooii tak beli. TQVM

..........................................................
Keluaran ke-2.
Update : 8 Mei 2016
Design: Thumbelina, Lady D, Catherina, Aurora
[Out Off Stock]

..........................................................


Keluaran ke-3.
Update: 14 Mei 2016
Design: Thumbelina, Lady D, Catherina.
PRE ORDER [WhatsApps 0172217636]






Post a Comment

Akif Imtiyaz said... 23/3/16 2:18 PM

Jom jom jom pakat2 beliii...macam cantik macam comel jer nie...

Bonda Zahra said... 23/3/16 3:12 PM

wah, harga boleh tahan;)

♥ aiNa yaZiD ♥ said... 23/3/16 11:10 PM

Dkna! Betul betul... sana sgt murah siap tag besi lg tau. Naelofar dkt Malaysia siap berplastik bagai. Dkt vietnam relax je jual dkt pasar malam. =D

Dkna Abza said... 24/3/16 5:45 AM

Aina.... Yang kat malaysia ada tav besi, ada plastik. Kat vietnam pun sama. Ada tag n plastik. Bila kita beli, dia akan bg plastik yg ada tulisan naelofar..hhahahhhahaaa..

eima said... 24/3/16 8:57 AM

dgr cite mmg neelofa amik kat sana juga ..... sbb tu ada kat sana ...
ye ke

nor nazliana said... 24/3/16 9:55 AM

entah hat malaysia p beli kat sana pa..balik mai packing ja hihii pink tu cantik la..

Kakzakie Purvit said... 24/3/16 11:30 AM

Bila semakin dekat nak raya semakin banyaklah offer sana-sini
Jualan tudung pun semakin rancak kan Dkna.

 
Top