20
Sebelum aku cerita, aku nak gelak dulu puas-puas. Entah macam mana, semua jadi viral selfie tutup mulut. Gambar pertama aku pagi tadi kat instagram dan facebook. Aku tertanya-tanya apa nama selfie tutup mulut dengan tangan tu. Hipster atau raver? haiissh.. pelik benar nama bebudak zaman sekarang. Sampai aku pun terikut jugak bergambar macam tu...kikikiii


Kemudian kawan lain pun saje jer follow bergambar sama macam aku. Sorang...sorang..


Lepas tu kak long kawasan pulak yang tag gambar. haaa.. sebenarnya kak long kawasan ni memang suka bergambar macam ni dah lama. Bila dah tag nama kat fb, baru perasan.


Sekali dapat gambar yang dicantum kami bertiga. Pergh! rajin betul kawan-kawan aku cantum gambar. Terperasan la gambar kami semua pakai cincin..hahaha.. Riak ? ... tergelak lak aku. Nasib baik nampak cincin jer, buka gelang gajah rimau yang nampak..hehehee

Bila dah aktif kat facebook dan group whatsup, masing-masing up gambar selfie dorang. Tak menahan, geng lelaki pun sama jugak selfie tunjuk cincin. Hoii !! Perli sangat okeh heheheheee..





Korang ni memang lawak la.. Aku harap masuk dalam page Siakap Keli, Pen Merah, baru padan muka semua..kekekeke. 

Bahaya gak viral ni kan, kadang-kadang kita tak perasan pun, orang lain yang perasan dan viral kan. Kat fb aku penuh dah tag dari dorang ni. Korang memang terbaikla. Boleh gelak sama-sama, kutuk sama-sama, viral pun sama-sama...hehheee. Sape pulak nak follow? 



Post a Comment

YB Shehan said... 3/3/16 2:28 PM

kahkah. sori dkna.. i punca. i mmg nak glemer. hahahahaha

Eraz Fadli said... 3/3/16 2:30 PM

kita viral!!

Lisa Nurulain said... 3/3/16 2:33 PM

Hahah dkna virusss

Saidila Abdul Rahman said... 3/3/16 2:37 PM

matilahhhh nakkkk.....hahahaha

Cikk Mimin said... 3/3/16 2:40 PM

Hahaha. Wqbak cincin namanya ni. Abg lan win betul

Izzati Suhaide said... 3/3/16 2:43 PM

Hahahaha..penuh gambar selfie tutup hidunh hari ni.. Meriahhh..

Suriaamanda said... 3/3/16 2:54 PM

hahahaha..apekah..akak mampu letak dalam group whatsaap je..x nak letak kat FB...kang kena carut..

Daus Redscarz said... 3/3/16 3:56 PM

Tak aci gambar aku takde..

Kakzakie Purvit said... 3/3/16 4:00 PM

Hahaha.. kan dah kakak gelak besar Dkna tengok cincin si tampan tu:)
Perli sungguh mereka ni.

Yana Libra said... 3/3/16 4:41 PM

yg geng laki tu x thn..hehe

ubai ismail said... 3/3/16 7:33 PM

hahaha kemain, untung laa ada cincin kan kak :P

Inani Hazwani said... 3/3/16 11:03 PM

Hahahah. Penuh timeline fb gambar2 ni tadi :)

boni kacak said... 4/3/16 1:18 AM

ye ler.. dengan boni sekali terjebak kan.. hahaha

Julia Johari said... 4/3/16 7:06 AM

hahhahahha korang ni kelakar lah...juju banyak kerja x sempat nak main ni semua dkna

nuyui a.k.a miss YUI said... 4/3/16 8:47 AM

aduh..yg laki tu lawak.hahah

NUNU EERA said... 4/3/16 9:14 AM

xsmpt join post gmbr lgi.. kalo arini blh lgi x?hehe

Azlinda Azman said... 4/3/16 2:27 PM

dkna kaki viral hehehhee

Belalang Hijau said... 5/3/16 10:28 AM

pakat2 selfie tunjuk cincin jadi lawak lak tgk kat fb aritu... kikiki

Kak Mahh said... 5/3/16 12:41 PM

Elong tak ikut . ..sebab tak ada cincin

 
Top