12
Last week aku ada post gambar dan video Diva AA..haaa...tengok Diva AA joget? Singgah instagram Dkna Abza dan scroll lah yea..hehee. Nak tau kat mana aku jumpa Diva AA ni? Tak jauh pun...aku jumpa dia dekat Teh Tarik Place, Mines. Masa tu aku ke sana untuk soft launching Transbella dan Transgluta yang diacarakan oleh Diva AA. Memang gamat gila lah hari tu dengan lawak dari dia.


Acara pun santai je, sesi memperkenalkan produk dan beramah mesra dengan founder produk iaitu Anny Ariffin dan partner Suraya SulatinDuta bagi produk Transbella dan Transgluta ni pulak Atita Haris. Alaaaa... Isteri Nas-T tu la. Cantik bak hang.  Pasangan suami, isteri dan anak pun ada tempoh hari. Sempat jugak la aku pun bergambar dengan dorang.



Ok, aku nak cerita mengenai produk ni. Ada yang tanya, Transgluta dengan Transbella tu untuk apa? Haaa... Orang perempuan ni, kalau bab nak cantik memang selalu up to date mengenai produk di pasaran. Kalau korang nak putih, kulit cantik dan berseri, boleh la cuba produk baru ni. 


Fungsi kedua-dua produk ni sama cuma yang membezakan, bagi korang yang elergik dengan kolagen, korang amalkan Transgluta, tapi kalau nak amalkan dua-duanya sekali pun boleh. Tak ada masalah dan tak buat korang mabuk pun hahahaaa.




Ramai tertanya-tanya, macam mana nak amalkan Transgluta dan Transbella ni? Kena bancuh ke? Kapsul ke? Kena kemam dalam mulut ke? Ok... Bagi yang selalu sibuk dan terkejar-kejar dengan masa, produk ni paling senang sebab hanya perlu ditelan sahaja dan boleh bawak dalam handbag. Tiba masa untuk makan, keluarkan dan telan.

Bagi Transgluta;
·         7 hari pertama makan 2 biji (pagi dan malam)
·         Selepas 7 hari makan 1 biji saja (pagi sebelum sarapan)

Manakala Transbella pula, kemam jer dalam mulut 1-2 biji sehari samaada sebelum makan pagi atau sebelum tidur. Senang kan? 



Harga Promosi Transbella dan Transgluta

Sekarang ni ada promosi untuk kedua-dua produk, jadi jangan tunggu lama-lama untuk cuba produk ni dengan harga murah dari pasasan.


  • Transbella, 1 botol (30 tablet) : Promosi RM80.00 (harga asal RM 90.00)
  • Transgluta, 1 botol (30 kapsul) : Promosi RM69.90 (harga asal RM 110.00)


Kak Sue, atau dikalangan blogger terkenal dengan nama Suraya Sulatin. Tengok muka Kak Sue, sebelum dan selepas dia amalkan produknya sendiri. 

Ni pulak Intan, salah seorang testimoni Transgluta. Aku tengok sendiri wajah sebelum Intan amalkan Transbella kat slide yang Diva AA paparkan waktu pelancaran hari tu. Memang nampak perubahan dari dulu dan sekarang. Kulit kusam tu dah tak ada, cantik jer kulit dia. Tahniah Intan berjaya dapat kulit wajah yang jadi idaman wanita diluar sana termasuk aku..hahaaaa..

Macam mana nak beli? Boleh dapatkan maklumat lanjut di media sosial berikut :

Facebook : Transgluta
Instagram : @transgluta
Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715

PROMOSI TRANSGLUTA/TRANSBELLA COMBO FOR MOTHERS DAY
Beli combo (Transgluta & Transbella) for ONLY RM120.00 (Free postage)
WhatsApp Kaksu 0129184042 for order
Harga Asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)Harga Asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)



Post a Comment

Nieyla Nadia said... 6/5/16 10:48 AM

singgah pagi jumaat...
wah!produk baru..:)

Blog AzlindaAlin Bicara Mummy said... 6/5/16 11:23 AM

orang pempuan mana tak nak cantik kan?

Hsna Rahman said... 6/5/16 1:11 PM

cantik & perempuan berpisah tiada!! hehe

NasQ said... 6/5/16 3:55 PM

model cantik... pakai apa pun cantik..

Suria Amanda said... 6/5/16 5:06 PM

Terus nak rasa cantik2 macam diorang laaaa...

Afif Rayyan said... 6/5/16 8:49 PM

Cambest je produk nie...

Sue Izza said... 6/5/16 11:36 PM

comel la tita ngan opie...loni mudah je kan kunyah2 je hehehe

♥ aiNa yaZiD ♥ said... 9/5/16 11:25 AM

waaa new produk!. Produk kecantikan dan wanita mmg berpisah tiada. hihihi.. Pastu model cantik meletop la pasni =)

Nadia Johari said... 9/5/16 5:29 PM

tu dia tengok testimoni..tergugat

Farah Dafri said... 9/5/16 10:39 PM

eh murah jugakk. masa scroll kt atas ingtkan ratus2

raihanah said... 10/5/16 10:46 AM

best nampak testomoni dia

Lya Akif Imtiyaz said... 11/5/16 8:01 AM

Nak cantik kenalaa cuba produk ni dulu..mana tahu kan berkesan utk kulit kita..tak salah melabir sikit duit utk kecantikan ..

 
Top