6
Semalam, aku tunggu Zespri ni sampai rumah sebab dah janji nak berbuka sama-sama sambil layan drama TV3. Tengok jam dah pukul 7 petang, macam tahun lepas Zespri akan sampai linggukan waktu berbuka. Tunggu punya tunggu, dah pukul 7.15 petang. Dalam hati aku, dah kecewa sebab Zespri tak sampai lagi rumah aku. Mungkin sesat agaknya sebab semalam dorang call tanya location rumah. Ermmmm...

Aku tengah siap-siap hidang makanan kat dapur, dengar ada orang ketuk pintu rumah. Wah ! mesti Zespri dah sampai. Jam aku, kurang dari 5 minit lagi nak berbuka puasa. Dah dekat sangat nak azan ni. Terus buka pintu dan terpacak abang kacak dan hansome lemparkan senyuman dan perkenalkan diri. Tanpa lengah lagi, terus dia hulurkan aku set berbuka puasa dari ZESPRI


Sweet sangat tau Zespri ni...hehehee.. Suka tanya dah makan ? Haaa.. memang la tak makan lagi sebab belum azan maghrib. 
Lepas azan jer terus buka pack dari Zespri ni. Ermmm...rupanya ada nasi, lauk ayam masak merah dan juga pajeri nanas. Terima kasih Zespri sebab setiap tahun pasti ada kejutan kat rumah. Berbeza dengan tahun sebelum ni.

Air Zespri jus kiwi ni memang sedap gila ! manis ya amaaaaaattt.. Fuh ! aku minum sampai tak terkata. Mikhail yang tak pernah minum jus kiwi pun minum sama-sama aku. Sedap katanya. Ok, Zespri tengah mengadakan Kempen Ramadhan dan korang boleh jugak dapatkan Zespri Kiwi Fruit macam aku ni.

Layari Zespri Share A Kiwi untuk keterngan lanjut. Selamat berbuka. 

Post a Comment

Jueliza Jamani said... 15/6/16 4:15 PM

sedapnya air tu.. tergoda tengok!!

Anonymous said... 15/6/16 10:23 PM

ingtkan siapalah yg ditunggu tu.

Akif Imtiyaz said... 15/6/16 11:21 PM

Bestnya ..kalau la.kat tempat kita pon adoo kan best..Kat tempat kita takde org zespri hantar huhuh

Inani Hazwani said... 15/6/16 11:31 PM

Sedapnya air kiwi tuu :)

nuyui a.k.a miss YUI said... 16/6/16 8:22 AM

kalaulah dkt bestnya

 
Top