5
7 Doa Yang Patut Setiap Ibu Amalkan Demi Anak-Anak ! Scroll dalam telefon, nak delete gambar yang tak berkaitan sebab memory dah nazak sangat ni. Lepas tu aku jumpa gambar amalan doa ibu untuk anak yang aku ambil dari facebook. Jadi, aku share kat sini la doa-doa tu untuk korang semua baca dan save jugak yea. 








Next time, kalau nak cari info ni kat blog aku pun senang je.. taip jer 'doa untuk anak' kat text tu search tu, confirm keluar entry ni. Semoga doa ini bermanfaat untuk semua termasuk aku. 

Post a Comment

raihanah said... 17/8/16 8:13 AM

bagus info ni tq ya

Ezy Loy said... 17/8/16 8:28 AM

perkongsian yg bagus =)

Lisa Nurulain said... 17/8/16 5:07 PM

perkongsian yang bagus.. nti ada anak leh amalkan hehehe

Hesty Emir said... 8/5/18 6:17 AM

Terima kasih banyak membantu saya
Hesty Surabaya
Indonesia

 
Top