5
Masalah Kulit Kering? Sesuai Pakai De'Wajah. Pernah dengar produk De'Wajah? Aku yakin, siapa yang lahir zaman aku tahun 80-an mesti pernah dengar, pernah tengok dan mungkin pernah pakai produk ni. Teringat waktu aku kecik dulu, mak aku pakai produk De'Wajah. Tapi waktu tu, packaging tak secantik sekarang. 

Rupanya produk ni dah lawa wujud, lebih 20 tahun berada di pasaran. Jadi, tak ada sebab nak ragu-ragu untuk menggunakan produk ni. Korang bayangkan, kalau dah 20 tahun bermakna produk ni dalam keadaan stabil dan diyakini oleh pengguna mereka sendiri kan? Produk dah matang gituw... Macam mana nak dapatkan produk ni? Okeh, hari ni aku share sikit tentang produk ni untuk mereka yang ada masalah kulit kering yang teruk !

Set De'Wajah B'More Essence sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit yang sangat kering. Aku yakin, mereka yang ada masalah ni takut sangat nak cuba produk kecantikan, Takut kulit muka makn kering ! Tapi kalau konsisten pakai De'Wajah B'More Essence, skin jadi lembap dan nampak glowing je. Melembap sampai ke lapisan dalam kulit.

KEBAIKAN DE'WAJAH B'MORE ESSENCE

  • Mengandungi extrak emas tulin 24K.
  • Penggunaan teknologi emas membantu melancarkan aliran darah ke seluruh wajah dan menaikkan seri wajah si pemakai.
  • Merangsang pembaharuan tisu kulit,menjadikan kulit lebih anjal,tegang dan segar.
  • Melembapkan kulit yg HYPER KERING
  • Mengurangkan GARIS HALUS sekitar mata, dan garis senyum yang makin ketara.
  • Memberi effect glowing.
  • Membangkitkan aura wajah dan memberi perlindungan dari sinaran matahari yang terik.
  • Penjagaan untuk kulit 30-an ke atas,



    PRODUK DE'WAJAH B'MORE ESSENCE

    • Gold Essence [Gold Whitening Essence]- B'More Gold Whitening Essence mengandungi Perlindungan UV tambahan yang mengurangkan tanda-tanda penuaan yang disebabkan oleh UVA dan UVB dapat mengekalkan kelembapan kulit anda supaya ia lebih sihat, lembut dan lembap sepanjang hari. Harga: RM 95.30


    • Gold Cleanser [Gold Whitening Cleanser]- B'More Gold Whitening Pembersih emas 24K adalah antioksi dan semula jadi yang menggalakkan pengeluaran kolagen serta meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedalaman kedutan serta tanda-tanda penuaan. B'More Gold Whitening Cleanser pembersih yang lembut dan mengekalkan kelembapan kulit serta mengurangkan tanda-tanda penuaan. Formula pH yang seimbang mengekalkan hidrasi kulit dan licin. Harga: RM 52.90
    • Gold Scrub [B'More Gold Whitening Scrub]- scrubnya sangat gentle dan lembut pada muka. Sesuai untuk kulit kering yang sensitif, tidak merengsakan kulit muka dan  dapat membersihkan kekotoran dan memulihara sel-sel kulit mati yang menyekat dilubang pori-pori, serta menganjalkan dan mengembalikan seri kulit. Harga: RM 52.90
    • Moisturozing day cream [Day Cream]Membantu dan berkesan untuk menghalang sinaran UVA / UVB dengan meningkatkan SPF dari sinar matahari, menggalakkan peredaran darah untuk menghalang pertumbuhan melanin, dan membaiki masalah kulit. Harga: RM 37.10
    • Night treatment Membantu mengurangkan garis-garis halus, pigmentasi dan parut jerawat. Ia juga membantu untuk mengekalkan penampilan Nampak lebih muda. Harga: RM 37.10


    Untuk keterangan lanjut dan testimoni yang berkaitan, boleh layari laman sesawang tersebut :
    Facebook HQ : De'Wajah HQ
    Facebook Online : De'Wajah Online
    Instagram : @dewajah_online
    Hotline : 03-5511 8519*
    Whatsapp : 019-317 8007 / 019-2028 983 / 016-2250 686



    Post a Comment

    Kakzakie Purvit said... 4/10/16 3:51 PM

    Mereka yg berkulit kering bolehlah mencuba produk ini
    Dkna kalau promo memang buat org baca 2-3 kali:)

    Nadia Johari said... 5/10/16 12:48 AM

    Emas gitu..haishh usia pun makin lanjut ni ha..memang kena jaga skin kita ni

    raihanah said... 5/10/16 8:44 AM

    wah gold terus

    ZULHILMI TEMPOYAK said... 7/10/16 10:24 AM

    menarik... sbb ad jugak masalah ni..

    International Directory Blogspot said... 27/10/16 3:46 PM

    Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

     
    Top