9
KOLAGEN EPHYRA SESUAI UNTUK IBU HAMIL. Aku yakin, sesiapa yang follow aku kat facebook dan juga instagram, korang tau yang aku adalah pengguna Ephyra sejak dulu lagi. Haaaa.. sejak bila? Bila aku recall dan jumpa gambar lama, rupanya hampir 2 tahun dah aku minum ephyra. Pejam celik, waktu tu usia Mikhail 7 bulan aku diperkenalkan dengan Ephyra.

Sebenarnya...aku agak terkilan sebab lambat jumpa Ephyra semasa aku menyusukan Mikhail. Sedih laaa.. Macam-macam cara dan benda yang aku amalkan supaya susu meriah-semeriah mungkin, tapi aku berserah pada Allah yang mana anak aku tak sampai 2 tahun dapat menyusu badan. Waktu aku amalkan Ephyra pada November 2014, aku sendiri dapat rasa perubahan pada susu badan yang memberangsangkan. Tapi bila anak dah minum susu formula, dia dah mula selesa dan tolak mentah-mentah susu badan. Tapi aku tetap terus amalkan Ephyra sehingga kini. Nak tau sebab apa?

ANTARA SEBAB AKU SETIA DENGAN EPHYRA
  1. TENAGA : Lepas bersalin anak pertama, memang penat sebab malam tak cukup tidur dan siang pulak seharian kat pejabat. Selepas 7 hari aku amalkan Ephyra, aku rasa ada perubahan pada tenaga bila bangun pagi dan bekerja aku dah tak lesu dan bermaya. 
  2. MILK BOOSTER : Walaupun waktu aku amalkan Ephyra, anak dah tak menyusu tapi aku masih dapat lihat hasilnya. Nak cerita lebih...seganla.. Korang PM la yea...hehehee
  3. WAJAH BERSERI : Kulit wajah pun semakin hari semakin berseri dan bila dah amalkan Ephyra sebagai rutin harian, aku dah boleh ucap 'good bye kulit kusam'.
  4. MASALAH KEPUTIHAN : Siapa yang alami masalah ni, sila angkat tangan..hehee.. Jangan malu sebab semua wanita akan alami masalah yang sama cuma membezakan adalah tahap keputihan tu. Zaman anak dara, memang aku tak nafikan masalah keputihan ni bagaikan mimpi ngeri bagi aku. Selepas aku amalkan Ephyra, alhamdulilah...masalah keputihan makin berkurangan.
  5. MELAWASKAN : Hari-hari wajib membuang tanpa menyakitkan perut seperti cirit-birit atau memulas. Bagi mereka yang ada masalah sembelit, boleh juga amalkan Ephyra untuk bantu proses pembuangan yang lancar sebab ia juga agen detox secara natural...heheheee 
Untuk kandungan anak yang ke-2 ni, teruskan rutin harian dengan mengamalkan Ephyra. Sebolehnya, aku cuba dan ikhtiar supaya anak aku kali ni dapat menyusu badan sepenuhnya dengan bantuan Ephyra dan jugak izin dari Allah swt. 



MANFAAT UNTUK IBU HAMIL/ MENYUSU BADAN / DALAM PANTANG
  • Mempercepat penyembuhan luka bersalin dgn pantas
  • Memberi tenaga agar boleh melakukan rutin harian
  • Menambahkan susu badan
  • Mengelakkan masalah sembelit akibat kekurangan serat
  • Menjadikan kulit cantik, tidak kusam dan berseri
  • Bayi juga mendapat manfaat melalui penyusuan badan

Ephyra Collagen Drink ni lebih daripada minuman biasa di pasaran sebab ia bukan sahaja kolagen tapi kaya dengan kandungan Kolagen Ikan Laut Dalam, Acai Beri, Gam Akasia, Salmon Ovari Peptida, Ekstrak Bunga Marigold, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Superberi dan Astaxanthin. 

Kesemuanya sangat berkesan dalam bertindak untuk melindungi sel-sel dari pengoksidaan yang menjadi punca segala penyakit dalam tubuh badan bila banyak toksin. 
  • Disahkan oleh KKM : Ruj (10)dlm KKM-163/s/25 Jld.172
  • Diperakui HALAL oleh JAKIM
  • Mempunyai sijil GMP  (Good Manufactured Product)
  • Dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan
  • Sesuai diminum oleh lelaki dan perempuan di semua peringkat umur
  • Ibu hamil , ibu menyusu badan & dalam pantang juga boleh ambil Ephyra
  • Kanak-kanak seawal usia 4 tahun juga boleh minum Ephyra
  • Rasanya segar – seolah-olah jus oren



MANFAAT EPHYRA KEPADA BADAN
  • Meningkatkan system imunisasi badan
  • Melancarkan system pencernaan dalam badan
  • Sebagai agen detoks yang baik bagi mengeluarkan toksik-toksik daripada badan
  • Menyeimbangkan hormon dalam badan kita
  • Meningkatkan kadar metabolisme yang dapat mengawal berat badan ideal
  • Menganjalkan kulit untuk jadi lebih halus dan cerah berseri
  • Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • Memberikan tenaga yang berpanjangan
  • Mengembalikan keremajaan kulit wajah dari kekusaman dan kelesuan 



CARA PENGAMBILAN EPHYRA

Korang ada 2 pilihan samada nak dapatkan PREMIUM PACK (30sachet) beserta shaker atau TRIAL PACK (10 sachet tanpa shaker). 
  • Minum 1 sachet sehari atau 2 sachet sehari untuk hasil yang cepat.
  • DILARANG bancuh EPHYRA menggunakan air panas kerana khasiatnya akan terbantut.
  • Banyakkan minum air masak sekurangnya 2 liter sehari selepas minum Ephyra untuk hasil optimum.
  • Kurangkan minum cafien, bagi mereka yang suka minum kopi boleh jarakkan masa pengambilan kopi – 1 jam selepas minum Ephyra tapi kalau nak hasil yang cepat, elakan minum cafien yea.
  • Ambil Ephyra ketika perut kosong adalah digalakkan kerana ia meningkatkan kadar penyerapan nutrient iaitu waktu pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur.
  • Tindak balas terhadap badan adalah berbeza-beza mengikut kadar metabolisme seseorang.
  • Minum secara konsisten adalah digalakkan



HARGA RRP: 
RM 197 / PREMIUM PACK
RM 68 / TRIAL PACK

Cara beli / dapatkan produk :
Whatsapp : 019-3999 238 / 03-4141 7889

Dapatkan melalui para pengedar, kedai-kedai jamu dan farmasi terpilih seluruh Negara.





Post a Comment

Kakzakie Purvit said... 7/11/16 2:46 PM

Salah satu produk yg femes tapi kakak tak pernah lagi gunakannya Dkna
Kalau serasi memang baik teruskan.

Elih Japahar said... 7/11/16 3:15 PM

Nak bookmark dulu..mana tau sid dia berkenan haha

Julia Johari said... 7/11/16 4:43 PM

Ephyra memang terbaik...wahhh lama dkna dengan ephyra!

makchaq said... 7/11/16 10:46 PM

Memang nampak dkna makin cantik la...

Tapi makchaq ni dah terlambat la pulak... klu minum ephyra pun sah2 awet tua jugak.. he he

Anonymous said... 8/11/16 3:21 PM

Nampak perubahan nyer... Boleh suggest ni..

Time Traveller said... 8/11/16 3:22 PM

Nampak perubahan nyer.. boleh suggest pd family nie.. :D

jie susanos said... 8/11/16 11:47 PM

emmm..byk perubahan pada kulit tu..

eima said... 9/11/16 3:22 PM

nampak lebh muda dr 2 thn lps ...hehehe

Mimin Adam said... 15/11/16 11:05 PM

Wahh. Bagus ni.. boleh refer siapa kalau nak beli ?

 
Top