9
Siapa yang perasan kat sebelah IKEA Cheras ada satu bangunan baru? Haaaaa... tu lah My Town Shopping Centre yang akan dibuka awal 2017. Lepas ni, kalau ke IKEA, pastikan korang singgah shopping kat sini pulak yea. Bukan jauh, bangunan ni bersambung dengan IKEA jer. 


Selfie Dan Menang RM 10,000 Dengan My Town Shopping Centre.

Sempena pembukaan My Town Shopping Centre awal 2017 nanti, pihak pengurusan telah mengadakan kempen pra-pelancaran MyTOWN dengan menganjurkan pertandingan selfie. Peserta di kehendaki menghias selfies mereka dengan ciri-ciri Goose dan hendaklah “share” bersama di dalam Facebook dengan hashtag(#GooseySelfie). 

Setiap minggu 10 peserta akan di pilih sebagai pemenang dan mungkin bawak pulang hadiah bernilai RM 10,000.00. Hoiiiii... siapa nak hadiah lumayan ni, cepat la join. Senang jer nak menang hadiah tu. Ok, korang ikut langkah-langkah berikut :

·         Log on to https://www.gooseyselfie.com.my/

·         Click “Join Now

·         Click “Start

·         Log in with your Facebook account

·         Upload a selfie from your gallery or take a selfie using your phone/webcam

·         Goosify your selfie (Add goose elements to your selfie)

·         Click “Submit

·          “Share on Facebook” – use hashtag (#GooseySelfie)

Aku pun dah join...hahahaa... paling senang, aku pilih jer gambar yang ada dalam telefon, lepas tu ikut jer arahan seperti kat atas tu. Goosey aku diberi nama 'Siti Nurgoose'. Korang boleh tengok gambar peserta-peserta lain kat situ gak. Jangan lepaskan peluang, mana tau menang hadiah permulaan tahun 2017 yeaaa dak? heheeee....


Post a Comment

Jejaka x suka selpi said... 30/12/16 7:39 AM

Alaaa lemah betul la bab selpi ni. Buat benda lain ok lagi. Selpi ai lemah

mas saari said... 30/12/16 8:27 AM

rugi sapa tak nak hadiah rm10k, berbaloi sangat!
akak dah join jugak, moga bertuah.

Kakzakie Purvit said... 30/12/16 10:15 AM

Hihi... tengok muka Dkna jagi goose kelakarlah:)

Good luck Dkna!

Daus Redscarz said... 30/12/16 11:26 AM

Nak join gak... Rm10,000 tu....



Jemput baca http://www.redscarz.com/2016/12/konvoi-honda-civic-2h1m-ke-pulau-pinang.html

Inani Hazwani said... 30/12/16 12:28 PM

Ehh mudah sangat ni. Hehe. Goodluck. Mana tahu ada rezeki boleh menang nanti 😊

Lisa Nurulain said... 31/12/16 11:30 AM

Lisa pun dah joinnn :D

Akif Imtiyaz said... 2/1/17 7:23 AM

Join jgn tak join..mana tau rezeki menang hadiah..Apalagi hantar byk2 tau ..lagi benyak lagi cerah peluang nak menang..

Nur Zahirah said... 3/1/17 2:43 PM

hahaha, comel jee

anazarin dotcom said... 4/1/17 7:05 PM

Kelakar betul muka dkna..hahaha

 
Top