11
Gambar Pasport Pertama Mikhail
Gambar Pasport Pertama Mikhail

Aku pernah tengok family yang suka kumpul gambar pasport anak mereka setiap tahun. Menjadi hobi mereka kumpul gambar anak, jadi bila anak d...

Read more »

6
 Dah Muak Tengok Makanan !
Dah Muak Tengok Makanan !

Setiap hari aku akan fikir perkara yang sama bila sampai pejabat. Bila letak jer handbag dan buka pc, aku akan termenung sekejap. Perkara y...

Read more »

9
CAMELUS Pengeluar Produk Susu Unta Pertama Di Malaysia
CAMELUS Pengeluar Produk Susu Unta Pertama Di Malaysia

Siapa tengok instagram dan facebook aku minggu lepas? Korang perasan tak yang aku bergambar dengan artis Azhar Sulaiman. Wah ! Teruja gi...

Read more »

7
Muka Berjeragat? Cuba iSKIN Produk Anti Jeragat
Muka Berjeragat? Cuba iSKIN Produk Anti Jeragat

Perkara yang paling ditakuti oleh orang perempuan bila ada masalah kat bahagian muka. Tak kisah la kalau jerawat tumbuh sebijik atas hidung...

Read more »

8
Kambing Bakar Sedap | AA Super Grill Subang Bestari
Kambing Bakar Sedap | AA Super Grill Subang Bestari

Beberapa hari lepas, aku tengok kak Hanim  makan kambing bakar. Bukan main nikmat gambar dia share kat facebook dan instagram. Aku lak te...

Read more »

8
Topi Keledar Untuk Mikhail !
Topi Keledar Untuk Mikhail !

Siapa tak sayang anak kan, bawak anak naik motorsikal setiap hari. Walaupun hanya melintas seberang jalan jer dari rumah aku ke rumah penga...

Read more »

7
Open Order Naelofar Vietnam Murah !
Open Order Naelofar Vietnam Murah !

Next week aku nak bercuti kat Vietnam dengan family. Hari tu beli tiket untuk 3 orang lebih kurang seribu jugak. Murah? Mahal? Haahahaaa....

Read more »

15
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?
CCSC Chow Kit | Tempat Penagih ?

Terlalu sibuk dengan urusan dunia sehingga aku terlupa nak share sesuatu untuk korang semua tau... sesuatu yang kadang-kala kita endah tak ...

Read more »

11
Boat Noodle Antara Lokasi Makan Menarik Di Cyberjaya
Boat Noodle Antara Lokasi Makan Menarik Di Cyberjaya

Sebenarnya dah lama suami aku ajak ke Boat Noodle, Cyberjaya . nak cuba katanya sebab sebelum ni ramai yang viralkan boat noodle dengan g...

Read more »

2
Adnan Abu Hassan Meninggal [TAKZIAH]
Adnan Abu Hassan Meninggal [TAKZIAH]

Takziah buat komposer terkenal yang pernah mencipta lagu untuk ramai artis popular Malaysia, Datuk Adnan Abu Hassan, 57, telah meninggal du...

Read more »

3
Berat Hati Ibu !
Berat Hati Ibu !

Aku rasa, korang yang bekerja mesti akan rasai apa yang aku rasa setiap pagi. Rasa berat hati nak hantar anak ke taska, tadika atau ke ruma...

Read more »

5
Harga Makanan Mahal Di Putrajaya
Harga Makanan Mahal Di Putrajaya

Dah lama aku tak memasak awal pagi, dan bawak bekal ke pejabat. Lagi-lagi sejak ada anak ni. Bukan tak sempat sebenarnya, tapi malas mengua...

Read more »

8
Isteri Super Hero !
Isteri Super Hero !

Aku percaya dan yakin, korang akan setuju dengan aku bila aku katakan isteri super hero!! Hahaaa.. Mana datangnya hero seorang isteri?  ...

Read more »

6
Mengidam Aiskrim Green Tea Sumi Jelly
Mengidam Aiskrim Green Tea Sumi Jelly

Rasa syukur sangat sebab kerja dalam pejabat, bayangkan mereka yang kerja bawah mentari macam mana peritnya kan. Aku balik kerja naik motor...

Read more »

8
Kecewa Dengan Pesta Belon Panas Putrajaya 2016 !
Kecewa Dengan Pesta Belon Panas Putrajaya 2016 !

Siang tadi, aku bersemangat nak tengok belon panas walaupun cuaca memang panas giler kat Putrajaya ni. Seperti entry yang aku kongsi semala...

Read more »

2
Pesta Belon Panas 2016 Putrajaya Kembali Lagi !
Pesta Belon Panas 2016 Putrajaya Kembali Lagi !

Pagi tadi dalam perjalanan ke pejabat, aku nampak khemah dah penuh kat Presint 2. Lepas tu baru aku ingat yang Pesta Belon Panas 2016 dah b...

Read more »
 
 
Top