3
Seronok Jumpa Abi !
Seronok Jumpa Abi !

Semalam, aku dengan Mikhail ke Kolompur tuk pickup suami. Alhamdulillah.. Suami aku dah selesai kursus selama 2 minggu. Pejam celik, sekeja...

Read more »

12
Solekan Punca Masalah Kulit Muka
Solekan Punca Masalah Kulit Muka

Sebenarnya kan, aku tak pandai nak solek muka tebal-tebal dan kat rumah aku pun yang wajib ada hanya bedak compact, lipstik, eyeliner, eye...

Read more »

6
Rindu Abi !
Rindu Abi !

Kesian aku tengok Mikhail, dah seminggu dia tak jumpa Abi. Rindu ! Beberapa hari pertama, aku perasan yang dia suka panggil 'abi...abi....

Read more »

10
KUROSE Produk Kurus Semudah A,B,C
KUROSE Produk Kurus Semudah A,B,C

Sebelum raya hari tu, aku ada dapat satu produk untuk direview. Tapi produk ni macam tak sesuai je untuk aku jadi salah seorang testimoni.....

Read more »

8
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji
Duit Raya Halimunan Mikhail Di Tabung Haji

Ini salah satu kisah yang tertangguh yang aku nak share dengan korang... dah seminggu terperap kat dalam draft, hari ni kena publish la seb...

Read more »

11
Memandu Dengan Mikhail, Mencabar !
Memandu Dengan Mikhail, Mencabar !

Semalam, kali pertama aku memandu kereta dengan Mikhail bagi jarak paling jauh lebih kurang 40km. Paling jauh okeh ! Suami aku dah cukup ri...

Read more »

14
Selamat Hari Raya 2016 !
Selamat Hari Raya 2016 !

Selamat hari raya korang semua. Dah kerja ke? Aku...aku cuti lagi. Jangan cakap aku banyak cuti okeh. Penat tau nak kumpul cuti supaya bole...

Read more »

8
Balik Kampung ! Oh Balik Kampung
Balik Kampung ! Oh Balik Kampung

Akhirnya, tiba jugak hari yang dinanti-nanti untuk balik kampung. Horey ! Nak raya ... Nak raya. Dua hari sebelum syawal, aku masih kat Put...

Read more »

5
Mengidam Pelik Kali Ni !
Mengidam Pelik Kali Ni !

Last week aku beli stok maggi ramen ni kat Alamanda. Simpan jer kat dalam kabinet dapur tu. Setiap hari rasa nak makan maggi ramen ni tapi ...

Read more »
 
 
Top