0
10 Mortgage Mistakes That Are Too Costly To Make
10 Mortgage Mistakes That Are Too Costly To Make

The purchase of a house is perhaps the largest investment you will ever make in your life. If you get things wrong with the financing, you ...

Read more »

3
Cukur Jambul Di Masjid Pulau Melaka
Cukur Jambul Di Masjid Pulau Melaka

Cukur Jambul Di Masjid Pulau Melaka | Kali ni tak sempat buat majlis cukur jambul kat rumah seperti Mikhail. Masa sangat suntuk sebab ulang...

Read more »

7
Cabaran Potong Kuku Baby
Cabaran Potong Kuku Baby

2070 Cabaran Potong Kuku Baby | Bila tengok jejari kecik si anak ni, rasa seriau jer kan. Nak pegang pun rasa takut sebab halus jer. Apatah...

Read more »

5
Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin
Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin

Makanan Dalam Pantang Orang Bersalin | Pejam celik dah lebih 20 hari aku berpantang. Sekejap je anak pun dah makin membesar. Sebelum bersal...

Read more »

10
Peritnya Bahang Lampu Terapi Jaundis
Peritnya Bahang Lampu Terapi Jaundis

Pengalaman baru bila Muqri kena jaundis. Dulu, Mikhail tak kena jaundis, agak terkejut jugak bila anak kedua ni kena jaundis. Kebiasaannya ...

Read more »

10
Saat Kelahiran Addin Muqri
Saat Kelahiran Addin Muqri

Saat Kelahiran Addin Muqri | Alhamdulillah..hari ni dah 12 hari usia anak kedua. Sekarang, aku dah ada 2 hero dalam hidup aku. Syukur kepad...

Read more »

5
Set Pencuci Muka VOQQ Dari Ekstrak Tomato
Set Pencuci Muka VOQQ Dari Ekstrak Tomato

Haii..haiii..haiii.. Lama tak update blog sejak bersalin anak nombor 2 ni kan. Rindu nak update tapi kekangan masa. Macam-macam aku nak sh...

Read more »

11
Mikhail Kawan Dengan Kambing Dan Lembu
Mikhail Kawan Dengan Kambing Dan Lembu

Dulu Takut, Sekarang Dah Jadi Kawan| Dah 2 minggu aku balik kampung dan follow up kandungan kat HUSM, Kubang Kerian. Tanda-tanda nak bersal...

Read more »

6
Pakej Murah Pulau Perhentian
Pakej Murah Pulau Perhentian

“KEINDAHAN PULAU DAN KEAJAIBAN LAUT BIRU”MENANTI ANDA! Percutian serta pengembaraan yang pasti korang tidak dapat lupakan di sebuah pula...

Read more »

4
Kuih Akok Kelantan Memang Sedap
Kuih Akok Kelantan Memang Sedap

Kuih Akok Kelantan Memang Sedap |  Setiap kali balik Kelantan, kuih wajib yang aku cari semestinya akok kedut. Entah kenapa, kalau aku beli...

Read more »

3
Gino Pizza | Pizza Giant Di Kota Bharu
Gino Pizza | Pizza Giant Di Kota Bharu

Gino Pizza | Pizza Giant Di Kota Bharu | Ada yang tertanya-tanya aku dah bersalin ke idok? Hihiii.. Aku ada je ni ha.. Dah seminggu kat kam...

Read more »
 
 
Top