4
Minyak Yu Yee Memang Legend !
Minyak Yu Yee Memang Legend !

Minyak Yu Yee Memang Legend | Aku masih ingat lagi satu ketika dulu, mak aku jaga anak orang atau bahasa mudah, jadi pengasuh la. Setiap ...

Read more »

7
Gebu Gebas Dengan Kitsui Collagen
Gebu Gebas Dengan Kitsui Collagen

Gebu Gebas Dengan Kitsui Collagen | Kali pertama korang dengar nama Kitsui eh? Haaa...jujur...jujur...jujur. Betul kan? Heheeeee.. Sama la ...

Read more »

6
Sakitnya Suntikan Matang Paru-Paru Bayi
Sakitnya Suntikan Matang Paru-Paru Bayi

Sakitnya Suntikan Matang Paru-Paru Bayi | Aku betul-betul tak jangka dengan kandungan kali ni, aku banyak dapat pengalaman yang berbeza dar...

Read more »

19
Tertipu Dengan Milo Energy Cube !
Tertipu Dengan Milo Energy Cube !

Tertipu Dengan Milo Energy Cube ! Viral milo energy cube ni makin menjadi-jadi kan sejak akhir-akhir ni. Selalunya, disebabkan viral macam ...

Read more »

10
Sakit Gigi Waktu Mengandung Memang Derita Woiii !!
Sakit Gigi Waktu Mengandung Memang Derita Woiii !!

Selalunya kalau sakit gigi, jangan sesekali diajak bergurau. Nanti ada yang kena sepak terajang, maki hamun...hahaaa. Teruk benar penangan ...

Read more »

15
Dah Nak Bersalin Ke?
Dah Nak Bersalin Ke?

Kandungan 32 minggu | Alhamdulilah...bermula rutin lawatan ke klinik setiap 2 minggu. Masih segar dalam ingatan aku, pengalaman mengandung...

Read more »

15
Jangan Takut Minum Susu Kambing
Jangan Takut Minum Susu Kambing

Susu Kambing Untuk Wanita Hamil | i-sihat | Semua sedia maklum bahawa khasiat susu kambing memang tiada tandingan dengan susu lembu atau ke...

Read more »

17
Khasiat Dan Kebaikan Susu Dumex Dugro 'So Much More'
Khasiat Dan Kebaikan Susu Dumex Dugro 'So Much More'

Dugro Build A Backpack and So Much More | Setiap ibu mengharapkan sesuatu yang terbaik untuk anak-anak mereka. Sebolehnya, seorang ibu akan...

Read more »

16
Dah Ready Nak Cuti Bersalin !
Dah Ready Nak Cuti Bersalin !

Lega rasanya bila dah isi borang cuti bersalin untuk bulan Mei nanti. Awal giler aku isi borang cuti ni...hahahaa. Aku malas nak fikir atau...

Read more »

9
Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE
Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE

Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE |  Kemain teruja aku nak bersalin tak lama lagi, sedikit demi sedikit aku persiapkan kelengkapan s...

Read more »

4
Mikhail Demam On Off Sehingga Berdarah Hidung
Mikhail Demam On Off Sehingga Berdarah Hidung

Terima kasih kepada semua rakan-rakan yang mendoakan Addin Mikhail cepat sihat dan ada juga yang bagi tips untuk kesihatan anak aku. Allahu...

Read more »

9
Serik Minum Air Gula !
Serik Minum Air Gula !

Serik Minum Air Gula | Alahamdulilah... Dah genap 7 bulan kandungan aku. Berbaki lagi lebih kurang 2 bulan jer lagi untuk aku nikmati saat ...

Read more »

9
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !

Saman Perbadanan Putrajaya | Tengahari semalam, dapat pesanan ringkas dari kawan sepejabat. Katanya Perbadanan Putrajaya buat operasi sama...

Read more »
 
 
Top