8
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear
Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear

Kenapa Wanita Wajib Lakukan Ujian Pap Smear |  Aku pasti bila sebut jer ujian pap smear pasti ramai dikalangan wanita akan rasa takut nak j...

Read more »

5
Bila Aku Naik MRT Keseorangan
Bila Aku Naik MRT Keseorangan

Bila Aku Naik MRT Keseorangan | Sebenarnya aku dah lama tak guna public transport. Aku masih ingat kali pertama aku ke Sunway Piramid den...

Read more »

6
Dia Dah Boleh Duduk
Dia Dah Boleh Duduk

Dia Dah Boleh Duduk |  Minggu depan Muqri genap usia 6 bulan. Pejam celik, macam tak percaya anak dah besar. Rasa seriau beranakkan dia pu...

Read more »

7
Harga Telefon Bawah RM 1500
Harga Telefon Bawah RM 1500

Harga Telefon Bawah RM 1500 | Sekarang ni, telefon menjadi perkara paling penting dalam hidup. Kalau tertinggal telefon kat rumah, sanggup...

Read more »

8
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya
Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya

Nasi Lemak Telur Bungkus Putrajaya | Beberapa hari lepas, cafe pejabat aku kena sita, jadi ramailah yang bawak bekal. Aku pulak ambil kese...

Read more »

6
Follow These Tips To Get The Right Tenant
Follow These Tips To Get The Right Tenant

There are plenty of horrible stories about tenants which are easily available online or from experienced landlords. From small offensive be...

Read more »

3
Homestay Murah Di Melaka
Homestay Murah Di Melaka

Homestay Murah Di Melaka | Niat dihati nak update blog..nak update blog tapi tak menyempat . YA Allah..bizi sungguh bila jadi mak anak dua ...

Read more »

12
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama
Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama

Bila Abang Posmen Bagi Kerjasama | Sejak ada anak ni, aku lebih suka membeli dalam talian jer. Barang-barang anak terutamanya jadi pilihan...

Read more »

14
Sukaneka Taska Addin Mikhail
Sukaneka Taska Addin Mikhail

Sukaneka Taska Addin Mikhail |  Minggu lepas, aku ada stalk status wasap cikgu kelas abang long. Ada la beberapa keping aktiviti dengan an...

Read more »

8
Oh Double M !
Oh Double M !

Oh Double M | Double M untuk si Mikhail dan si Muqri..hehehe. Akan datang jadi triple M ? Apa yang pasti, Muqri belum sedia nak jadi abang ...

Read more »

2
Rindu Kat Abang Long
Rindu Kat Abang Long

Rindu Kat Abang Long | Tiba-tiba rasa rindu kat anak sendiri walaupun setiap hari dorang ada jer depan mata. Rindu kat abang long. Ermmm.....

Read more »

13
REVIEW  Kitsui Puraria Bux-Up Untuk Payudara
REVIEW Kitsui Puraria Bux-Up Untuk Payudara

REVIEW  Kitsui Puraria Bux-Up Untuk Payudara | Baca tajuk pun dah serius yea dak? hihiiii. Minggu lepas aku ada share kat facebook dan inst...

Read more »

12
Tak Sampai Hati Tengok Anak Batuk Berkahak
Tak Sampai Hati Tengok Anak Batuk Berkahak

Cara Hilangkan Kahak Muqri | Bila anak tak sihat ni, aku tak tau nak buat macam mana. Walaupun anak dah 2 orang, tapi masih blur bila jadi...

Read more »

10
Shatavari Bantu Penghasilan Susu Badan | Himalaya Wellness
Shatavari Bantu Penghasilan Susu Badan | Himalaya Wellness

Shatavari Bantu Penghasilan Susu Badan |  Aku ni, pantang orang promote produk untuk banyakan susu badan mesti aku akan cuba sebab aku nak ...

Read more »
 
 
Top