11
Siapa Ada Penyakit Resdung Wajib Cuba Produk Tok Aki | Aku terbaca satu artikel mengenai penyakit resdung ni yang mana kita semua memang ada penyakit resdung cuma membezakan tahap atau sehebat mana penyakit ni merebak dalam diri kita. Aku sendiri ada resdung, bila tersalah makan belacan jer memang akan gatal hidung, lelangit, mata dan telinga. Tapi alang-alang nak makan, aku makan sampai puas hati....hahahaaa. Orang tua kata, nak makan biar berbaloi dengan sakitnya tu. Suami aku pun sama...tapi dia lagi teruk dari aku. Muka berjerawat memang tak dinafikan la. Silap pilih makanan, memang bersin dan gatal-gatal muka.

Sekarang ni baru aku jumpa ubat untuk merawat penyakit resdung ni. Herba Resdung Tok Aki yang dihasilkan untuk merawat penyakit resdung dengan set penjagaan lengkap. Ok, aku kongsi dengan korang antara produk yang dihasilkan oleh Tok Aki untuk merawat penyakit resdung. 
JUS CAMPURAN MINUMAN BOTANI

Diperkaya dengan khasiat semulajadi buah-buahan terpilih seperti jus buah delima dan ekstrak acai beri, Jus Herba Tok Aki sesuai untuk semua peringkat umur. Rasa yang lazat dan sesuai untuk seisi keluarga.

Khasiat :
  • Penuh khasiat semulajadi dari ramuan berkualiti
  • Selamat dan tiada meniggalkan kesan
  • Meningkatkan imunisasi dan daya tahan tubuh
  • Membantu mencegah alahan resdung daripada dalaman
  • Penting untuk kanak-kanak membesar dengan sihat
  • Kesan seawal 1 minggu
Kandungan : 250ml (untuk 2minggu)
Cara makan : 10 ml pagi dan malam setiap hari
HERBA TOK AKI 

Bertindak pantas seawal 5 minit dengan mencairkan lendir-lendir punca alahan sekaligus mencuci kotoran dan kuman yang tersekat dalam rongga hidung. Diperbuat daripada 100% ramuan kayu terpilih tanpa bahan kimia.

Khasiat
  • Dikenali sebagai Jus Mesra Kanak-kanak
  • Mengeluarkan lendir yang tersumbat di dalam rongga hidung
  • Membersih kuman dan kotoran penyebab alahan resdung
  • Mengurangkan gejala bersin, selesema, dan hidung tersumbat
  • Melegakan ruang pernafasan
  • Tiada kesan sampingan dan selamat untuk digunakan
  • Kesan yang sangat pantas dan mudah digunakan
  • Sesuai untuk kanak-kanak 6 tahun ke atas
Kandungan : 5gm (30-40 kali penggunaan)
SABUN HERBA TOK AKI

Dengan kelebihan ramuan susu beras, madu dan kayu manus. Sabun Herba Tok Aki membantu membersihkan kulit anda secara lembut dan efektif, bebas dari segala kotoran minyak dan sel kulit mati.

Khasiat
  • Membantu mengurangkan resdung
  • Mencerahkan kulit
  • Mengurangkan jerawat dan parut jerawat
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengatasi masalah kulit
  • Menghilangkan kotoran diwajah dan badan
  • Mencegah jangkitan kuman dan kulat
Kandungan:  50 gram RAHSIA RIMBA KAPSUL RESDUNG
Dengan ekstrak herba tradisional dan ramuan terpilih. Kapsul Resdung Rahsia Rimba mampu mengurangkan masalah resdung secara efektif dan mencegah gejala resdung secara dalaman. Mudah dibawa dan sesuai untuk seisi keluarga.

Khasiat
  • Mengurangkan masalah resdung secara efektif
  • Mencegah masalah resdung daripada dalam
  • Mengurangkan alahan
  • Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan
  • Kesan seawal 3 hari penggunaan
  • Membaikpulih sel kulit dan mengecutkan jerawat
Kandungan : 30 kapsul
Cara makan : Sehari 2 kapsul selepas makan



TESTIMONI HERBA RESDUNG TOK AKI


PROMOSI DISKAUN SEHINGGA 20% + FREEGIFT!
Taip “BR TOK AKI” whatsapp ke 019-3473083




Website www.herbatokaki.com
Instagram : herbaredungtokaki_hq
Hotline:019-3473083
*HERBA TOK AKI MEMPUNYAI KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA*


Post a Comment

eima said... 20/1/17 10:28 AM

menarik ...

Inani Hazwani said... 20/1/17 11:08 AM

First time tengok ubat resdung dalam bentuk kapsul macam ni. Menarik, boleh try nanti.

Kakzakie Purvit said... 20/1/17 11:15 AM

Ada kelulusan Kementerian Kesihatan tak Dkna?
Anak kakak yg sulung tu alahan betul - kalau baik produk ini kakak nak cuba.

Sue Izza said... 20/1/17 1:52 PM

nak try ke abe eddy la,teruk sgt dah tu huhuuu

Lisa Nurulain said... 20/1/17 1:54 PM

minat yang serbuk tu .. hehe

Hasrul Hassan said... 21/1/17 3:47 AM

Macam best je ni . Anak saya ada problem resdung.

Adam said... 23/1/17 8:30 AM

saya tak ada penyakit tu. Tak boleh baca ke?
Tapi saya dah baca.

Akak Kembang said... 23/1/17 9:35 AM

boleh try ni nnt

Renie said... 23/1/17 2:32 PM

Anak saya mempunyai masalah resdung dan I perlu pastikan rumah I tidak jadi terlalu kering atau terlalu lembap. Sbb hama habuk suka hidup di tempat yang mempunyai kelembapan yang lebih daripada 50%.

Nina Mirza said... 25/1/17 9:14 AM

kak Nina pun baru cuba rawatan Resdung Tok Aki ni
Bagus dan cepat berkesan

Nadia Johari said... 4/2/17 2:34 AM

bagus ni..suamidok selalu bersin2

 
Top