10
Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE
Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE

Bengkung Moden Selepas Bersalin | SHAPEE |  Kemain teruja aku nak bersalin tak lama lagi, sedikit demi sedikit aku persiapkan kelengkapan s...

Read more »

4
Mikhail Demam On Off Sehingga Berdarah Hidung
Mikhail Demam On Off Sehingga Berdarah Hidung

Terima kasih kepada semua rakan-rakan yang mendoakan Addin Mikhail cepat sihat dan ada juga yang bagi tips untuk kesihatan anak aku. Allahu...

Read more »

9
Serik Minum Air Gula !
Serik Minum Air Gula !

Serik Minum Air Gula | Alahamdulilah... Dah genap 7 bulan kandungan aku. Berbaki lagi lebih kurang 2 bulan jer lagi untuk aku nikmati saat ...

Read more »

9
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !
Kejam Perbadanan Putrajaya Ni !

Saman Perbadanan Putrajaya | Tengahari semalam, dapat pesanan ringkas dari kawan sepejabat. Katanya Perbadanan Putrajaya buat operasi sama...

Read more »

6
McFlurry with Milo Tak Sedap Pun !
McFlurry with Milo Tak Sedap Pun !

McFlurry with Milo Tak Sedap Pun ! Haissshhhh.. pelik-pelik selera orang mengandung ni yea dak. Yang sedap pun rasa tak sedap....hahahahaa....

Read more »

6
Kembali Dara Dengan Jus Dara Vogue
Kembali Dara Dengan Jus Dara Vogue

Kembali Dara Dengan Jus Dara Vogue | Woooottt....woooottt...wooootttt.. Kemain tajuk entry blog aku hari ni. Mentang-mentangla hari ni, Kh...

Read more »

11
MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita
MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita

MEROYAN | Penyakit Yang Paling Menakutkan Kaum Wanita . Sejak akhir-akhir ni, aku selalu terbaca tanpa sengaja mengenai artikel atau kes-ke...

Read more »

11
Mana Nak Cari Donut Rainbow ?
Mana Nak Cari Donut Rainbow ?

Mana Nak Cari Donut Rainbow ? | Kat Putrajaya tak pernah lagi aku nampak sesiapa yang viral atau jual donut rainbow ni. Gambar yang aku jum...

Read more »

4
Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik
Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik

Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin Naik | Hari Wilayah, bestnya masih lagi bercuti dna rasa malas nak pergi kerja esok. Tapi bila pa...

Read more »
 
 
Top