8
Gebu Gebas Dengan Kitsui Collagen | Kali pertama korang dengar nama Kitsui eh? Haaa...jujur...jujur...jujur. Betul kan? Heheeeee.. Sama la ngan aku pun, pertama kali jugak dengar nama Kitsui ni. Korang jangan fikir ni kuih kosui lak..hampir sama jer sebutan tapi kedua-dua ni berbeza sama sekali. Kalau korang makan kuih kosui, boleh kenyang tapi kalau korang minum Kitsui, muka korang boleh glowing gitew.

Bila aku dapatkan info mengenai Kitsui ni, apa yang menarik perhatian aku 'wowwwww...banyak rangkaian produk'. Rupanya Kitsui ni ada pelbagai jenis produk dipasaran, Nak kurus dan slim, nak hilangkan kerawat, nak kembalikan keremajaan kulit, nak glowing dan banyak lagi la. Aku pun terkejut jugak tengok produk yang dikeluarkan oleh Kitsui. 

Kebetulan dah nak raya tak lama lagi, jadi aku nak cuba kembalikan kulit kusam sebelum tiba hari raya. Nak meletop jugak kan... Sekarang ni, tengah bersedia nak bersalin dan tak lepas tu dah raya. Jadi kesempatan ni aku akan guna sebaik mungkin bila saudara mara datang rumah, terkejut tengok 'orang berpantang' yang cergas dan glowing kulitnya...heheheee. Tak nak la nampak berserabai dan suram jer kan. Nak cantik jugak dihari raya.

GENERATION 2 COLLAGEN KITSUI

Kolagen... aku rasa tak perlu nak cerita detail mengenai kolagen ni sebab orang perempuan ni dah set dalam minda kebaikan disebalik 'kolagen'. Bila cakap kolagen jer, dah tau bermacam-macam khasiat yang ada untuk kecantikan dari dalam hingga luaran. Apa yang aku nak maklumkan, pemprosesan dan pembungkusan Kitsui ini adalah 100% Bumiputera Muslim.

CARA PENGAMBILAN KITSUI 

Pendapat aku mengenai pengambilan kitsui ni lebih senang sebab ia berbentuk sachet. Tak perlu menggunakan sudu untuk bancuh. Koyak jer 1 sachet ke dalam 150 ml air suam dan terus boleh minum. Kalau kat pejabat, korang bancuh jer dalam gelas saiz standard dan pastikan minum air masak secukupnya untuk membantu proses penghadaman dan khasiat kolagen ni sepanjang hari.

1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur dah cukup untuk mendapatkan dos yang terbaik. Kemudian, korang boleh jer maintain kolagen ni dengan mengambil 1 sachet setiap 2 hari. 

KALAU HAMIL BOLEH MINUM KE?

Haaaa... soalan yang selalu aku tanya sebelum mengambil apa-apa jenis kolagen. Maklumla, risau tentang kandungan dalam perut yang sedang membesar yea dak? Ok, Generation 2 Collagen ni boleh diamalkan oleh ibu yang sedang hamil dan juga menyusukan bayi dan ia jugak membantu memberi khasiat kepada anak yang sedang menyusu atau dalam kandungan, Apa yang ibunya makan, yang itulah jugak akan jadi sumber khasiat. Ibu glowing...anak pun turut sama glowing..hehehee

TESTIMONI GENERATION 2 COLLAGEN KITSUI

Ok, aku share dengan korang beberapa pelanggan setia yang dah cuba Generation 2 Collagen ni. 






KAT MANA NAK BELI KITSUI?

Tak perlu pergi jauh untuk dapatkan rangkaian Kitsui ni. Kawasan rumah korang pasti ada WATSON dan GUARDIAN kan? Haaaa..cuba korang intai-intai kat sana dan dapatkan pelbagai jenis produk Kitsui ni. Nak kulit gebu gebas dan glowing, korang boleh dapatkan Generation 2 Collagen dan kalau nak kurus boleh dapatkan rangkaian slimming dari Kitsui. Nak beli secara dalam talian boleh ke website LAZADA atau SHOPPU. 


PROMOSI 

Sekarang ni ada promosi bagi kesemua produk rangkaian Kitsui. Macam mana nak dapatkan harga promosi ni? Haaaaa...senang jer. Korang kumpul 6 produk dari rangkaian Kitsui dan dapatkan 1 produk percuma dari Kitsui. Borang penyertaan boleh didapati di www.kitsui.com.my dan sah sehingga 31 Disember 2017. Sebarang info mengenai produk atau testimoni lain, korang boleh tengok kat laman sesawang berikut : 

Website : kitsui.com.my
Instagram : @kitsuimalaysia
Facebook : Kitsui My


Post a Comment

raihanah said... 17/4/17 9:33 AM

best boleh cubala

eima said... 17/4/17 10:09 AM

Aku pernah guna produk kitsui ni dulu..beli kat watson.... kesan dia ok la.....

Maria Firdz said... 17/4/17 10:20 AM

Macam pernah dengar produk ni.. tapi biasa la kalau nama pelik tak berani nak cuba..

idzwa kamaruddin said... 17/4/17 12:01 PM

wahhh menarik je nih!

yaya_flanella said... 17/4/17 4:16 PM

Nyum nyum nak cuba juga hee

lisa nurul ain said... 17/4/17 5:14 PM

kalau lisa mnum agknya jadi transparent .. :D

qaseh dalia said... 17/4/17 5:18 PM

nanti baby pun gebu gak hihi tq for sharing

Nadia Johari said... 2/5/17 3:50 AM

woww..gebu gebas gitu

 
Top