13
REVIEW  Kitsui Puraria Bux-Up Untuk Payudara | Baca tajuk pun dah serius yea dak? hihiiii. Minggu lepas aku ada share kat facebook dan instagram aku satu video Puraria Bux-Up. Dalam video tu aku dah janji dengan korang untuk kongsi mengenai produk ni. Ok, hari ni meh la hadam sesama yea fungsi supplement ni untuk wanita.

Pernah tak rasa 'down' bila aset korang lebih kecil dari yang sepatutnya. Maksud aku, saiz aset korang tak seimbang dengan dengan saiz badan gitew. Nak cari pakaian dalam pun susah. Umur dah dewasa tapi saiz pakaian dalam tak sesuai dan terpaksa jeling-jeling kat bahagian budak-budak. Bagi yang dah kahwin pun, ada jugak kekurangan bila dah bersalin dan menyusukan anak. 'Cutting' aset tu sedikit sebanyak dah tak secantik dan se'gah' waktu zaman anak dara.


Puparia Bux-Up ni merupakan supplement yea. Ingat ! ia bukan ubatan yang membahayakan kesihatan. Maksud supplement ialah sesuatu bahan tambahan, bahagian tambahan, pelengkap. sesuatu yang kita tambah ke atas sesuatu untuk menjadikan sesuatu itu lebih sempurna. Ia membantu badan kita menyerap lebih banyak vitamin yang diperlukan. 


KELEBIHAN PURARIA BUX-UP
  • Membesarkan payudara dan pinggul. Jangan risau sebab produk ni tak membesarkan aset korang sehingga kelihatan pelik yea. Contoh, kalau dulu pakai pakaian dalam saiz 32, bila dah amalkan produk ni akan menjadi ke saiz 34. Tak jauh bezanya. 
  • Menaikkan payudara kendur & jatuh. Selalunya terjadi bila umur dah makin meningkat dan bersalin. Untuk kekalkan kecantikan, boleh amalkan produk ni.
  • Mencantikkan payudara yang leper/kecik. Bermaksud menstabilkan saiz aset masing-masing untuk kelihatan lebih cantik. 
  • Memontokkan payudara. Supaya kelihatan lebih 'penuh' bila mengenakan pakaian. 
  • Menaikkan punggung yang jatuh. Sesuai untuk wanita yang baru lepas bersalin akan alami masalah ni.
  • Membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara. Erti kata lain, mengembalikan bentuk badan persis anak dara. 

CARA PENGGUNAANNYA:

Untuk harian: Sepaket setiap hari selepas makan malam. Untuk pembesaran payudara: 2 paket setiap hari selepas sarapan pagi dan selepas makan malam. Tambah sepaket (15 gram) untuk 150ml air suam. Goncang dan minum dengan segera. Minum air yang secukupnya untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

RAMUAN
Serbuk Peach , Serbuk Oren, Tembikai susu, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica


REVIEW PURARIA BUX-UP DARI DKNA ABZA

Setiap kali aku cuba apa-apa jenis suplement, mesti ada yang tanya 'sedap ke?'. Sebab apa korang tanya? Haaa...mesti takut tak berbaloi nak beli kalau tak boleh minum yea kan? Ok..untuk kali ni, rasa supplement ni lebih kepada rasa buah oren, manis-manis dan sedikit rasa masam. Bahan-bahan pun memang dari serbuk oren, jadi rasa oren la..tak kan nak rasa milo pulak kan...hahahaha.

Tips aku, kalau korang minum hat ni lebih baik guna shaker untuk rasa yang lebih sedap. Selalunya aku ni malas nak kacau..hihii. Sebab tu aku lebih suka shake dan shake lepas tu minum. Sebati ! Minum waktu suam-suam yea. Jangan lupa, amalkan minum air masak secukupkan untuk memberikan kesan yang lebih cepat dan baik. Kalau nak beli Puraria Bux-Up ni, lokasi biasa hanya boleh didapati di Watson dan Guardian.

Website kitsui.com.my
Instagram : @kitsuimalaysia
Facebook : Kitsui My

Post a Comment

raihanah said... 26/9/17 2:30 PM

mesti ramai suka ni

qaseh dalia said... 26/9/17 2:38 PM

Wow .. makin sexy la pahni hahah

yaya_flanella said... 26/9/17 2:44 PM

Makin aum la lepas ni hee

Akif Imtiyaz said... 26/9/17 2:50 PM

Hahaha cutting tu kena jaga .. kena selalu buat penjagaan rapi hokey.. moga2 prosuk ni dapat bantu dkna .. Terbaikkk..

Mimin Adam said... 26/9/17 2:57 PM

ehemmm! nak try agak2 okay tak. hahahahha

Erra Kyra said... 26/9/17 3:49 PM

Fuyoo good info ni.. Kene beli nih

Lisa Nurulain said... 26/9/17 5:58 PM

boleh beli ni .. hahahah aumm . rasanya pernah nampak kat guardian tp nk tau lebih detail tu shyy shyyyyyy

Adam said... 27/9/17 1:20 AM

Saya tak ada payu dara. Tapi tak salahkan saya baca.
Nak try lah makan tu

Adam said... 27/9/17 1:21 AM

Sorry.
Tentang makan tu saya gurau.

Mazni Azmi said... 27/9/17 5:31 AM

Assalamualaikum wrmbth Dkna Abza

semoga sihat wal afiat di samping anak anak

Anak dah sihat kan?

Julia Johari said... 27/9/17 10:49 AM

rasa buah oren manis2 tu juju suka...kalau masam sgt susah sikit nak telan...wah bagus produk ni

JMR said... 29/9/17 5:10 PM

LELAKI kalau telan ni jadi gapo dio dkna?

Nadia Johari said... 5/10/17 11:20 PM

pergh..mantap la pasni

 
Top