4
C-Trimax Produk Kurus Tanpa Rasa Lapar | Kalau aku cerita bab produk kurus, pasti kurang kurang yakin dengan aku. Tapi kali ni suami aku yang nak sangat kurus dan sesuai dengan ketinggian dia sekarang. Aku cadangkan dia cuba C-Trimax ni untuk kurangkan rasa lapar. Sejak akhir-akhir ni, aku tengok selera makan dia makin bertambah. Kadang-kala, waktu malam pun dia masih buka saji kat rumah...hihii. Habis tu macam mana nak kurus kalau asyik makan jer kan.

Aku share ramuan yang ada dalam C-Trimax seperti passion fruit powder, mix fruit powder, roselle powder, guarana extract, grape fruit extract dan fructosa. Dari pengalaman suami aku, katanya rasa C-Trimax ni macam blueberry. Aku pun sempat la rasa seteguk...hehehe. Betul la..seakan rasa blueberry. Kenapa aku tak boleh minum produk ni? Haaaaa.. Sebab adalah makanan tambahan untuk membuang toksin badan dan memecahkan lemak lebihan, jadi ianya tidak sesuai diambil oleh kanak-kanak, ibu mengandung dan juga ibu yang sedang menyusu.
Senang jer nak bawak C-Trimax ni sebab dalam sachet. Setiap pagi, aku bekalkan 1 sachet untuk suami bawak ke pejabat. Tak boleh bagi banyak, nanti dia lupa nak minum..hahaaa. Lepas sarapan pagi, suami aku akan bancuh jer kat pejabat. Aku cadangkan minum sejuk lagi sedap rasanya..nyummmmyyy.


Kat sini korang boleh bandingkan kelebihan produk ni dengan produk kurus yang lain. Dari pengalaman suami aku yang minum produk ni lebih kurang seminggu, katanya dia rasa kurang lapar. Tak ada selera nak makan. Kat rumah pun aku nampak perbezaan tu. Selalunya kalau makan nasi, dia akan bertambah-tambah. Lagi berselera kalau dihidangkan budu...hehehee. Tapi kali ni, cukup sekadar aku sendukkan nasi dan habiskan yang tu jer. Ok...jimat beras..hahaaa

Harga sekotak C-Trimax dengan 15 sachet (setiap satu pek mempunyai sajian sebanyak 10gram) adalah:-

Semenanjung : RM120
Sabah/Sarawak: RM130

Untuk Matlumat LanjutFacebook : C-Trimax Malaysia
Whatsapp : +60 10-330 0886

Post a Comment

Norliza Nordin said... 12/1/18 11:50 AM

bagus untuk kuruskan badan ni

Lisa Nurulain said... 12/1/18 5:38 PM

nak kurus ek .. rasa nak kurus juga haha

PERMATABIRU said... 14/1/18 4:19 PM

untuk lelaki sahaja ke atau perempuan pun bole cuba?

Mimin Adam said... 14/1/18 4:20 PM

Guisshh.. dkna kne kasi min ni.. nnti dkna kuwusss sgt 🤭 nak try laa

 
Top