5
BALM TOK SYED | Membantu Melegakan Masalah Batuk Dan Selsema | Anak-anak aku memang mudah sangat kena selsema dan batuk sebab dorang ni tak biasa dengan aircond. Aku ingat lagi waktu Abang Long dihantar ke taska, hidungnya memang tak pernah kering dengan hingus. Allahu..kesian tengok anak. Sebab kat taska memang dorang beradalam dalam keadaan sejuk sepanjang hari. Budak tak biasa dalam aircond, macam ni lah jadinya.

Sekarang ni Muqri pun ada masalah sama. Bila aku balik kampung atau kemana saja yang mengambil masa perjalanan yang lama, kesannya kat dia. Balik rumah keesokan hari akan selsema dan batuk. Kesian tengok anak-anak yang tak tidur lena sebab batuk dan selsema ni.



Pada mulanya aku pun was-was jugak nak guna balm ni, tapi dengan pengalaman aku guna lebih kurang 2 minggu, aku nampak perubahannya. Contoh malam tadi, si Muqri ni tiba-tiba jer selsema sampai tersumbat hidung. Bayangkan pukul 3.30 pagi anak terbangun sebab tak selesa dengan hidung tersumbat. Aku pulak mengantuk.. Ya Allah.. ulik-ulik tak jugak nak tidur tapi merengek jer.

Teringat Balm Tok Syed ni. terus jer sapu kat dada, belakang badan dan aku calitkan sedikit kat hidung dia. Selang seketika, aku nampak Muqri dah makin selesa selepas disapu dengan balm ni. Alhamdulillah... Akhirnya tidur jugak dia pagi tadi. Kalau meragam lagi, mau rabak gak mata aku nak kerja hari ni..hahahaa.. Haaaaa.. jangan risau, sebab balm ni tak seperti balm lain yang buat anak-anak tak selesa bila disapu kat hidung. Tekstur balm ni pun best tau..lembut jer dan bau wangi..nyaman gitu. 


CARA MENGGUNAKAN BALM TOK SYED


Nak gunakan balm ni pun senang jer, cuma perlu calit sedikit dan sapukan sambil urut perlahan-lahan pada tapak kaki. Kemudian sapu dengan urutan perlahan di belakang badan. Sapuan kat dada membantu anak berasa dalam keadaan lebih nyaman. Sapu perlahan-lahan di bahagian dada. Dan akhir sekali, boleh sapu sedikit di bahagian "T" muka. Seperti aku lakukan untuk Muqri pagi tadi, calit sedikit kat hidung comel dia. Selesai !


TESTIMONI PENGGUNA BALM TOK SYED

Korang boleh baca komen dan testimoni pengguna lain mengenai pengalaman dorang menggunakan balm ni. Balm ni bukan saja sesuai untuk anak-anak, orang dewasa pun boleh pakai. Aku pun sapu jugak balm ni kat hidung sebab selsema. Baunya tu ...best sangat dan tak melekit.






Untuk maklumat lanjut mengenai Balm Bayi Tok Syed, korang boleh tengok laman sesawang dibawah. Berminat nak jadi pengedar pun, dialukan. 

HARGA RM 80.00

Official Website : Tok Syed
Page Jualan : http://www.toksyed.com/product/balm-bayi
Page Register Pengedar : http://www.toksyed.com/register
Youtube :TokSyedOri
No Telefon : 0168262990


Post a Comment

Nina Mirza said... 9/2/18 11:35 AM

Memang tengah cari balm pun ni... Makaseh Dkna for sharing

Lan Careno said... 9/2/18 11:35 AM

Sesuai gak ni ada kat rumah 1.. backup kot perlu nnti..

Kak Mahh said... 9/2/18 1:00 PM

Nanti nak kongsi dengan mukyilah. Cepat habis ibu kena beli baru.

qaseh dalia said... 9/2/18 2:13 PM

Seisi keluarga boleh guna , bagusla sebab mak baby pun selalu selsema ahaks

Radhia Razali said... 9/2/18 3:08 PM

kena beli balm ni..standby untuk baby baru nanti

 
Top