2
Muffin Murah Sekitar Putraraja| Siapa kat sini mencari muffin yang murah untuk dijadikan sebagai doorgift kat sekolah anak ? Atau korang bagi jajan jer ? Aku kurang setuju dengan sesetengah ibu ayah yang sediakan jajan untuk dijadikan gift sempena hari lahir anak .Tak helokkkkk yea.. Walaupun anak aku pun makan jajan tapi aku cuba elakkan diri terjebak dari bagi makanan ringan dekat anak orang lain. Yea laaa..kita tak tau mak bapak budak tu tak suka anak dia makan jajan, gula² dan lain² ... Yea dak? 

Apa kata korang tukar jajan kepada muffin. Lebih sedap dan bagus dari korang bagi jajan tu.  Muffin ni lebih kurang macam kek versi comel yang diletakkan dalam cup..gituh. Heheeee.. Ok, aku share dengan korang Muffin Gebu Gebas dari Dapur Addin yang menawarkan harga paling murah. Paling murah okeh ! Mana nak dapat yang paling murah dengan keadaan ekonomi sekarang ni.
PILIHAN PERISA MUFFIN 

- Vanila (butterschocth/coklat/strawberry)
- Coklat
- Bluebbery
- Butterschocth
- Kiwi

HARGA MUFFIN PALING MURAH

 RM 10 : 10 biji FREE 2 biji (Potluck)
 RM 5 : 5 biji FREE 1 biji (Pack Mini)
 RM 1.20/pcs (Pack Doorgift)

Delivery caj : RM 2-5 (Putrajaya), luar Putrajaya bergantung pada lokasi dan kuantiti.

RM 10 (Potluck)
RM 5 (Pack Mini)
DoorGift
MUFFIN BOLEH DIBAWA KEMANA SAJA
  • Sesuai untuk sesi potluck di pejabat. Tak payah nak pening, nak memikir menu apa nak bawak, order jer muffin dah hidang untuk semua. 
  • Boleh dijaidkan doorgift untuk anak-anak di taska. Say no jajan² lagi tau. Kita tukar menu muffin. Anak pasti suka perida coklat. Hot selling !
  • Nak ziarah kawan atau saudara, tak tau nak bawak apa. Ok, bawak jer la muffin sebagai buah tangan. Lain dari yang lain kan ? 
  • Nak dijadikan minum petang pun oke jugak. Sambil layan drama kat tv atau bawak berkelah kat tasik. Nyuuummmm..nyumm..


Aku yakin korang pasti berpuas hati bila makan muffin ni. Dengan limpahan filling di dalam kegebuan muffin tu. Kelembutan muffin dari Dapur Addin pasti buat korang kenyang perut. Untuk harga kasih sayang dan detail mengenai muffin ni,  boleh klik link whatsApp Ina http://www.wasap.my/60172217636

Follow Dapur Addin untuk tengok contoh muffin yang lain dan testimoni pelanggan di instagram.com/dapur_addin


Post a Comment

Nurul Syahirah said... 19/2/18 4:39 PM

comel sangat size muffin tu.. hehehe.. mesti sedap ni :D

CikLily Putih said... 22/2/18 3:04 PM

comey comey nau muffinnye erk...

 
Top