2
Pakej Umrah Dan Melancong Terkini | Juara Travel | Beberapa tahun lepas, mak aku ke tanah suci mengerjakan umrah. Aku tak ambil kisah sangat dengan pakej umrah atau haji ni sebab kakak aku yang uruskan semuanya...hehehe. Cuma aku follow jer la perkembangan sepanjang proses untuk mengerjakan umrah ni. Patutla kakak aku seadaya upaya cari pakej yang terbaik pada waktu tu supaya mereka selesa ketika beribadat.


Sekarang, sedikit sebanyak aku cuba cari info mengenai pakej yang paling bagus. Korang pernah dengar Juara Travel ? Haaaaa.. Bagi yang kali pertama dengar, meh baca cerita aku nak berkongsi bersama ni. Manfaat untuk korang atau keluarga yang bakal mengerjakan ibadat di tanah suci nanti. InshaAllah.

Program Kursus Umrah Percuma 


Terkini Makluman Kursus Umrah Percuma Juara Travel & Tours Sdn Bhd.


KURSUS UMRAH PERCUMA DI SELURUH MALAYSIA

Ada yang dah pasang niat nak mengerjakan umrah ? Jom beramai-ramai Hadir Ke Majlis Ilmu "KURSUS UMRAH PERCUMA" Yang Dianjurkan Oleh Pihak Kami JTTSB.

Terbuka Kepada:
  1. Semua Penduduk Sekitar
  2. Semua Bakal Jemaah Umrah Tanpa Mengira Syarikat
  3. Semua Muslim dan Muslimah Yang Bercita-Cita Untuk Menunaikan Umrah Tempoh Terdekat Atau 5 Tahun Lagi.
  4. Individu Yang Berminat Mendalami Hukum Hakam Umrah.


Kursus umrah percuma ini diadakan di seluruh negeri di Malaysia. Kalau korang nak tengok jadual boleh rujuk kat sini https://www.juaratravel.com.my/event . Semua detail mengenai kursus ada.


Juara Travel Pilihan Baik Untuk Pakej Umrah 

Bila nak ke tanah suci ni, ramai yang menjadi pakej yang terbaik untuk kesana. Yeeaaalaaa... yang selesa dan sesuai dengan faktor usia kalau untuk orang tua macam mak aku ni. Supaya dia dapat beribadat dengan tenang. Ok, Juara Travel menawarkan dan memberikan beberapa kemudahan seperti berikut : 
  • Harga berpatutan
  • Penyediaan kursus umrah secara berjadual 
  • Bantuan permohonan visa umrah. Mempunyai muassasah sendiri (pengelola visa)
  • Program penuh di tanah suci
  • Tiket serta jadual yang teratur
  • Penggunaan alat bantuan (reciever) semasa pelaksanaan ibadah umrah. 
  • Hotel yang dekat dengan lokasi beribadat
  • Umrah bersama mutawwif.  
  • Barisan staff di Madinah dan Mekah yang profesional
  • Ziarah dan lawatan di Madinah dan Mekah
  • Makan dan minum
  • Beg pakaian besar (Kargo)
  • Beg 'hand luggage' dan Sling beg
  • Telekung dan beg telekung
  • Ihram
  • Buku panduan
  • Air zam zam [5 liter]
  • Insurans berkelompok


Tawaran Pakej Melancong Dari Juara Travel



Selain Haji dan Umrah, Juara Travel juga menawarkan beberapa pakej melancong ke negara-negara luar. Kalau nak tau maklumat lanjut mengenai pakej umrah atau melancong yang ditawarkan oleh pihak Juara Travel , boleh ke laman sesawang berikut : 
WEBSITE: https://www.juaratravel.com.my/
ALAMAT :
JUARA TRAVEL AND TOURS SDN BHD
No 1-2-1, Tingkat 2, Blok 1,
City Garden Commercial Centre,
Taman Nirwana,
68000 Ampang, Selangor (HQ)




Post a Comment

Papa Amyzal said... 2/7/18 8:53 AM

Lepas ni kalau nak gi umrah dah boleh menggunakan khidmat Juara Travel. Dipercayai dan diyakini

Kak Mahh said... 22/7/18 7:31 AM

Pilihan di tangan kita. Tidak salah berhabis untuk menyelesaikan ibadah.

 
Top