2
Mary Kay At Play Memang Best Giler ! | Semalam aku post video tengah cuba Mary Kay At Play Matte Lip Liquid Colour . Memula rasa malu jer nak post video, maklumla sejak anak dua ni rasa macam dah makin kurang menyerlah kat socmed ...hehehee. Alaaa.. macam tak biasa duk sellfie kan...kan.. Orang kata, benda heeelookkk baik dikongsi bersama. Tak gituh ? 


Korang tau tak, Mary Kay At Play Matte Lip Liquid Colour sebenarnya limited edition yea. Haaa.. rugi sesiapa yang tak ada koleksi ni. Aku pun baru tau jugak...hahaha. Sebab dalam komen kat FB semalam, dealer CIKTOM yang maklumkan. So, aku dikira orang yang bertuah dapat 6 koleksi warna Mary Kat At Play ni. Bangga jap ! hihiii

Dalam banyak-banyak koleksi ni, aku paling suka 3 jenis warna. Paling suka yea. Sebab aku seorang yang suka sangat pakai lipstik color yang terang. Muka aku kurang sesuai untuk color nude. Mesti nampak pucat macam mayat. Tapi suka sangat tengok korang pakai color nude. Jeles tau !





Ok..Ketiga-tiga jenis warna yang jelas sikit berbanding dalam video. Korang boleh bezakan warna ni kan? Oh .. lupa nak maklum. Bibir aku sebenarnya amat sensitif dengan lipstik, kadang tu beli mahal tapi pakai sekali dua je dah tak boleh pakai sebab bibir mudah menggelupas dan kering. So far, aku cuba pakai Mary Kay At Play Matte Lip Liquid Colour alhamdulillah serasi.

Dalam video ni korang boleh tengok sendiri koleksi dari Mary Kay At Play. Korang suka yang mana? Nak beli? Haaaa.. cari sendiri dealer Mary Kay sebab aku jual dessert kat instagram.com/dapur_addin . Eh.. jemput follow ig jual beli aku tau. Kalau nak rasa air tangan aku, roger okeh..hehee




Post a Comment

PeRdU cINta said... 25/9/18 12:44 PM

Cantik warnanya...

fizafantagirO said... 25/9/18 4:19 PM

berkenannn sangat kfiza lip matte mary kay yg ni

 
Top