2
Operation Gigi Abang Long
Operation Gigi Abang Long

Operation Gigi Abang Long | Hari ni aku tergerak hati nak kongsi kisah pembedahan buang gigi abang long yang rosak sebagai kenangan untuk ...

Read more »

2
Viral Susu Kambing Nufael
Viral Susu Kambing Nufael

Susu Kambing Viral Nufael | Sungguh ketinggalan zaman bila aku hanya dapat tau rupanya susu kambing Nufael ni dah viral...hahah. Ya ampun.....

Read more »

3
Basque Burnt Cheesecake Sedap Putrajaya
Basque Burnt Cheesecake Sedap Putrajaya

Basque Burnt Cheesecake Putrajaya | Ya ampun.. rupanya ramai jugak peminat cheesecake yea. Aku pun minat makan apa-apa jenis kek yang ad...

Read more »

0
Transformasi R&R Dengan Jenama Besar
Transformasi R&R Dengan Jenama Besar

Transformasi R&R Dengan Jenama Besar | Sape follow aku kat Ig, mesti korang tengok gambar aku dengan kawan² lain kat PLUS. Aku nak shar...

Read more »

7
Nasi Bamboo Sungai Klah Biasa-Biasa Jer Wak !
Nasi Bamboo Sungai Klah Biasa-Biasa Jer Wak !

Nasi Bamboo Sungai Klah Biasa-Biasa Jer Wak ! Haippp... tengok  tajuk macam gempak jer cerita yang nak share dengan korang ni..hehee. Ok, n...

Read more »
 
 
Top